2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53481 بازدید | 5744 پست
من دوهفته نتونستم متاسفانه خونریزی غیر عادی داشتم نمازای خودمم نتونستم قضا شد این هفته از شنبه شروع ...

ان شالله خوب میشی عزیزم  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم لایک میکنی ممنونتم گلم

سلام عزیزم

شنبه ها صدات میزنم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

@بهنیارگل    

@raha89    

@امی_ماه    

@baharnarang    

@helmajonam    

@حنا_جون_5043    

@میتراح    

سلام به همه دوستان عزیزم

امروز شنبه است و روز گزارش  

من اللخصوص صبح

سلام عزیزم

اگه دوست داری با ما همراه شو 

اگه خواستی بهم بگو که شنبه ها صدات بزنم

من که خداروشکر با همراهی دوستان تا امروز تونستم از پسش بربیام  

اگه قضاهات کمه برنامه طولانی مدت بریز که بتونی بهش عمل کنی 

خود من برنامه 12 ساله ریختم اگر عمری بود بهش عمل میکنم و تا جایی که سایت یاری کنه همینجا حاضر خواهم شد . ان شالله

سلام عزی م آره شنبه ها چکار باید بگنیم؟

یه برنامه برای نمازات بریز و طبق برنامت پیش برو و شنبه ها بیا اینجا و اعلام کن که به برنامت عمل کردی یا نه 

سعی کن از برنامت عقب نیفتی چون جبران کردنش سخت میشه

سلام منم خداروشکر خوندم التماس دعا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

@پری_زاد    

@بهنیارگل    

@میتراح    

@حنا_جون_5043    

@امی_ماه