2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51639 بازدید | 5586 پست

بچه ها اول سلام دوم عزاداریتون قبول التماس دعا.سوم اینکه یه تاپیکی هست خیلی ازخانومای باحجاب و چادری و خانومای دیگه جمع شدن قراره یه کارای خوبی تو زندگی روزمره خودشون انجام بدن مثلا یکی به خودش قول داده کمترغیبت کنه و...خلاصه خیلی تاپیک جالبیه حتما بهش سر بزنین هرکس دوست داشت لایکم کنه تا بیارمش تو تاپیک اگه خوشتون اومد بمونین اگرم نه با یه دکمه ازش بگذرین

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@raha89     @baharnarang     @بهنیارگل    

سلام علیکم، من این هفته جاتون خالی سفر مشهد بودم، اما سه تا نماز عشا قضا خوندم😊

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام علیکم، من این هفته جاتون خالی سفر مشهد بودم، اما سه تا نماز عشا قضا خوندم😊

قبول باشه عزیزم التماس دعا  

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
چند راهکار برای اینکه بهتر نمازامونو قضا کنیم اول اینکه سعی کنیم دائم الوضو یا حداقل کثیرالوضو باشی ...

راهکارات عالین. موفق باشی.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

سلام

من یک ماه دیگه تونستم نمازامو بخونم

دیگه عادت شده برام خیلی لذت بخش تر هم شده

اونایی که روی کاغذ نوشتمم روز به روز کمتر میشه

مثلا توی ده روز اولی که شروع کردم به خوندن تقریبا هشت روز کامل رو نخونده بودم بعدا توی ماه بعد شدن ده روز ولی الان فقط شش روز شده که این واسه من یه پیشرفته

پیشرفت دیگه ای هم که کردم این بوده که قبلا همیشه نماز صبح قضامو با ظهر یا شب می خوندم ولی الان سرجاش هست که هیچ معمولا یک ظهر و عصر قضا یا مغرب هم با نماز صبح می خونم نشاطمم بیشتر شده خدا رو شکر

به همه کسایی که نماز قضا دارن توصیه می کنم سریعا شروع کنن حداقل تاثیری که داره اینه که نشاط نماز اصلی رو بیشتر می کنه هر چند بیشتر وقتا نخونیم

واقعا احساس می کنم من یک قدم به سمت خدا رفتم خدا صد قدم به سمت من اومد

حتی قرآن خوندن و دعا خوندنم هم بیشتر شده اخلاقمم یه خورده بهتر شده

ممنونم از همتون بخصوص استارتر عزیز بابت روحیه دادن و حفظ این تاپیک

سلام من یک ماه دیگه تونستم نمازامو بخونم دیگه عادت شده برام خیلی لذت بخش تر هم شده اونایی که روی ...

سلام عزیزم 

خداروشکر 

ان شالله که در ادامه این مسیر هم موفق باشی و با همین عزم و اراده ادامه بدی 

برای ما هم دعا کن که بتونیم تا تهش با همدیگه پیش بریم و ان شالله همه نمازامون و نمازقضاهامونو بخونیم و نمازامون مورد رضای خدا باشه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

سلام بر شما

من هفته گذشته دو تا نماز قضا خوندم و اواسط هفته هم پریود شدم...

از این روند آهسته و پیوسته خیلی لذت میبرم، خدا خیرت بده بلور جان🌹🌹🌹🙏🙏🙏

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
@بهنیارگل     @raha89     @امی_ماه     @helmajonam   &n ...

من چند هفته است که خیلی سرم شلوغه.سایتم نتونستم بیام.نماز قضا هم نشده بخونم.

البته من روزی یه نماز صبح میخوندم.حالا میخوام تبدیلش کنم به هفته ای یک یا دو روز نماز کامل.امیدوارم بتونم موفق بشم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من دوهفته نتونستم متاسفانه خونریزی غیر عادی داشتم نمازای خودمم نتونستم قضا شد این هفته از شنبه شروع کردم که دو روزه انفولانزا شدید گرفتم🤕 نماز خودمم بزور میخونم. انشالله بهتر شدم میخونم و اطلاع میدم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢