2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51639 بازدید | 5586 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام علیکم، من با افتخار این هفته سه وعده نماز قضا خوندم😊 خداروشکر🙏

سلام عزیزم   بسیاار عالی

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
@helmajonam     @امی_ماه     @پری_زاد     @raha89   &nb ...

سلااام من انجام دادم حدود۱۶۰روز نماز و خوندم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خب من استناد میکنم به آیات قرآن.  خدا توی قرآن گفته خدا رو با خوف و رجا بپرستید یعنی ترس و امی ...

چقدر قشنگ حرف زدی

متاسفانه ۸سالی نماز قضای صبح دارم خیلی سخته برام

نمازهای دیگه رو خیلی کم پیش اومد نخونم 

البته بچه دومم به دنیا اومد یه مقدار تنبلی کردم شاید درهفته دوبار کلا نمیخوندم ولی الان کلا میخونم به جز صبح

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
منم مثل شما نزدیک به ۶سال نماز قضا داشتم ۸سال پیش همین تصمیم شما رو گرفتم  خدا هم یاریم کرد و ...

چقدر خووووب

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
سلااام من انجام دادم حدود۱۶۰روز نماز و خوندم

سلام عزیزم.آفرین به همتت     یعنی نماز قضاهات تموم شد؟  دیگه صدات نزنم؟

چقدر قشنگ حرف زدی متاسفانه ۸سالی نماز قضای صبح دارم خیلی سخته برام نمازهای دیگه رو خیلی کم پیش اوم ...

سلام عزیزم. اگه دوست داری با ما قضاهاتو بخونی بگو ت شنبه ها صدات بزنم

سلام عزیزم. اگه دوست داری با ما قضاهاتو بخونی بگو ت شنبه ها صدات بزنم

آره عزیزم صدام بزن

انشالله حاجت رواشی

@مکرمه    

@am25    

@ماه_درخشاان    

@سارالک    

@ملکه_زاپاتا    

سلام دوستان عزیزم. من یه مدت نتونستم شماها رو صدا بزنم راستش قبلنا فکر میکردم کاربریتونو حذف کردید یا اسم پروفایلتونو عوض کردید که نمیتونم صداتون بزنم اما امروز دیدم بعد از اینکه چند بار اسم یه نفرو وارد میکنم فعال میشه. خلاصه ابنکه اگر تمایل به ادامه این مسیرباا ما داشتید و قصور از من بوده که صداتون نزدم عذرخواهی میکنم  

اگه دوست دارید که از ابن به بعد شنبه ها صداتون بزنم یا نزنم بهم اعلام کنید. مرسی