2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51638 بازدید | 5586 پست
@raha89     @baharnarang     @امی_ماه     @helmajonam   ...

از دیروز پاک شدم دوباره شروع کردم ان شاالله خدا قبول کنه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اون هفته دیسکم عود کرده بود شدید درد داشتم نتونستم،، این هفته هم پری شدم، انشالله هر وقت پاک شدم میام گزارشمو میدم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
سلام اون هفته دیسکم عود کرده بود شدید درد داشتم نتونستم،، این هفته هم پری شدم، انشالله هر وقت پاک شد ...

خدا بد نده عزیزم

ان شالله زود زود خوب بشی  

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
خدا بد نده عزیزم ان شالله زود زود خوب بشی    

ممنون گلم ☺

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

سلام چجوریه اینجا.؟منم نماز قضا دارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

سلام عزیزم. طبق برنامه ای که خودت برای خودت تعیین میکنی هر هفته نمازهای قضاتو میخونی و شنبه ها میاز اینجا و گزارش میدی که خوندی یا نه. 

مثلا من 6 سال نماز قضا دارم و برنامم اینه که اگه عمری باشه توی 12 سال بخونمش

من هرروز با هر نماز ظهر و عصر یه قضای ظهر و با هر مماز مغرب و عشا یه قضای نماز عصر میخونم با هر نماز صبح هم یه قضای نماز صبح 

شما میتونی برنامه خودتو داشته باشی 

مثلا نمازهای قضاتو جداگونه ساعت 10 صبح هرروز لخونی. بسته به میل خودت

اگه همراه نماز اصلیت خوندی سعی کن قبل از نماز اصلی بخونیش چون آدم برای نماز قضا تنبل میشه اما برای نماز اصلی نه 

هرهفته من کسایی رو که میخان شرکت کنن شنبه ها صدا میزنم میان و گزارش میدن

اینجوری همدیگه رو تشویق میکنیم که نمازامونو بخونیم

اگه تصمیم گرفتی شرکت کنی بهم خبر بده که شنبه ها صدات بزنم

راستی بچه ها این روزا اگه جایی بودید که به خدا نزدیک بودید برای اعضای تاپیک هم دعا کنید 

سر سفره های نذریتون.. هر جایی که خدا رو حس کردید.. 

منم برای همتون دعا میکنم..