2777
2789
عنوان

نی نی سایت دروغ بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 30 پست
ازکجافهمیدیدفوت شده

اون زمان مثل الان نبود که بیشتر کاربرها با هم دوست بودن رفت و آمد خانوادگی داشتن 

مثلا ما مامان های مهر و شهریور ۸۹ همه با هم گروه داشتیم حتی تولد یک سالگی بچه هامون و با هم گرفتبم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
چند روز پیش تایپک گذاشته چطور 89 فوت شده  

عزیزم یه مامان ترنم بود قدیما که فوت شد تو سانحه هواپیما با شوهرش و دختر ۴ ماهه اش

اینی که میگی جدید بوده

تشابه اسمی هست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر کردم اون و میگی نمی دونم الان دقیق کردم کاربر و میگی  آخه این چند وقت مگه هواپیما سقوط ...

چند سال پیش

فکر کنم هواپیمای ارومیه بود

من فکر کردم اون و میگی نمی دونم الان دقیق کردم کاربر و میگی  آخه این چند وقت مگه هواپیما سقوط ...

تو که باید یادت بیاد

خیلی تاپیک زدن براش

عزیزم یه مامان ترنم بود قدیما که فوت شد تو سانحه هواپیما با شوهرش و دختر ۴ ماهه اش اینی که میگی جدی ...

آره من تازه رفتم همه تایپک هاش مال 89 هست 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
بچه ها معذرت میخوام رفتم همه تایپک ها مال 89 هست 

عزیزم دقت کن

چند روز پیش هم یکی تاپیک زده بود مدیرهای این سایت چقدر عقده این همه پربازدید ها مال خودشونه🤔🤔🤔

نگو زیر اسم استارتر میزنه ندیر.این فکر کرده اون مدیر کل سایته!!!

اون زمان مثل الان نبود که بیشتر کاربرها با هم دوست بودن رفت و آمد خانوادگی داشتن  مثلا ما ماما ...

لینکش میذاری آره درسته واقعا ناراحت شدم فکر کردم سانحه مال الان هستش و همه تایپک هاش مال 89 هست 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
2810