2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک ساعت قبل خاموش کردن خوبه؟

بستگی به میزان اب داره  

من یه ساعت اب و گردو رو میذارم بپزه با در بسته  بعد مرغ و رب رو اضافه می کنم  تا زمانی که ابش غلیظ و سیاه بشه  میذارم بپزه

التماس دعا

اول ی پیاز کوچولو رنده کن گفت بده بعد گردو کوبیده رو اضافه کن گفت بده بعد ی قالب یخ و اضافه کن ..یخ باعث میشه شوک وارد شه و فسنجونت رنگش تیره شه و گردو روغن پس بده وقتی گردو روغن پس داد مرغ تفت داده رو اضافه کن و وقتی پخت رب انار و شکر 

#فسنجون_مجلسی

من فسنجون رو اینجوری درست میکنم

👈تکه های سینه یا ران مرغ رو در کمی روغن سرخ میکنم 

و یک عدد پیاز ریز ریز خورد میکنم و توی همون ظرف میریزم

و با زردچوبه و کمی فلفل تفت میدم

مرغ ها رو اضافه میکنم یک ق رب گوجه و دو سه ق زعفران)البته من بعضی وقتا زعفران و رب رو حذف میکنم) و نمک اضافه میکنم 

و گردو آسیاب شده رو هم جداگانه تفت میدم و به مرغ ها اضافه میکنم

و با توجه به مقدار مرغ چند لیوان آب میریزم 

یک ربع بعد رب انار ملس رو اضافه میکنم 

و با حرارت ملایم می ذارم 

مرغ ها بپزند و گردو روغنشو پس بده و خورشت جا بیفته و لعاب بندازه

#ستایش_نهاوند

🆔 @Ashpazbashim

💯 @Dizain100

🆔 @Searchfood

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

#_خورش_فسنجان_با_گوشت_قلقلی

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم

پياز رنده شده براي داخل گوشت يك عدد متوسط

پياز درشت يك عدد

گردو پودر شده يك ليوان ونصفي

رب انار سه تا چهار قاشق يا به اندازه كافي

نمك وفلفل و زردچوبه به ميزان لازم

در صورت تمایل

كدو حلوايي رنده شده تفت داده شده چهار قاشق غذاخوري

آلو خورشتي ٨ عدد به دلخواه كم يا زياد

✍طرز تهیه:

گردو را با چرخ گوشت چرخ میکنیم. مقدار گردویی که من استفاده کردم يك ليوان پر گردوي پوست كنده بود که وقتي پودرش كردم يك ونيم ليوان شد البته من در اينجا با رنده دستي پودر كردم.

يك پياز درشت را با رنده درشت رنده میکنیم و درون قابلمه با مقداري روغن تفت میدیم تا طلايي بشه. سپس گردوها و كدو حلوايي رنده شده و تفت داده شده رو به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم. مواد مثل حلوا ميشه کمی سفت میشه. همینطور به هم زدن ادامه بدید تا كمي گردو ها تفت بخوره. بعد يك كاسه آبگوشت خوري آب را آرام آرام روي مواد ريخته و هم ميزنيم تا مواد در آب حل بشن. شعله را زياد ميكنيم تا بجوش بياد. بعد از اینکه به جوش اومد شعله را كم كم ميكننیم. در قابلمه را میگذاریم تا خورشت به روغن بيافته.

آب رو به گردو و پیاز و کدوی تفت داده شده اضافه میکنیم.

گوشت چرخ كرده را هم با يك پياز متوسط رنده شده و نمك و فلفل خوب ورز ميديم. از مواد گوشتي به اندازه يك گردو در دست گرد كرده و در مقداري روغن تفت ميديم. فقط در حدي كه دور و اطراف گوشت طلايي بشه تفت میدیم.

بعد از اينكه خورشت کمی جا افتاد كوفته را داخل فسنجان میریزیم و رب انار را هم اضافه میکنیم و میذاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و روغن بندازه.

نکات فسنجان:

در آخر آلو خورشي را به فسنجون اضافه ميكنيم.

اين خورشت نبايد زياد آب داشته باشه.

اگر خورش را شيرين دوست داريد يك يا دو قاشق غذاخوری شكر اضافه كنيد

وقتي خورشت خوب جا افتاد در ظرف كشيده با برنج زعفراني نوش جان كنيد

خورش فسنجان را ميشه با گردوي بيشتري درست كرد و به آن كدو حلوايي اضافه نكنيد. بسيار هم خوشمزه تر خواهد بود. ولي برای بعضی هاكه زود گرميشان ميكنه براي خنك بودن كدو حلوايی دوسه قاشق كدو حلوايی تفت داده شده ميريزم كه اونم واقعا خوشمزه است امتحان كنيد.

🆔 @Ashpazbashim

💯 @Dizain100

📽 @Namakestan

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

عزيزم روشاي مختلفي هست ولي من هميشه اينطوري درست ميكنم : اول كار مرغارو ميپزم و بعد با زعفرون و نمك سرخ ميكنم 

بعد گردو هاي له شده توي غذاساز رو تفت ميدم تا جايي كه طلايي بشه و كِرِم مانند بشه . بعد اضافشون ميكنم به آب مرغ ،يكم آب جوش ام اضافه ميكنم ،بعد براي مثلا ٢ ليتر آب ، نيم ليتر رب انار اضافه ميكنم و ميذارم ٢/٣ ساعت بجوشه ، بعد نيم ساعت آخر مرغارو اضافه ميكنم با يكم شكر و زعفرون دم شده