2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
حقیقت در مورد بوسه

1) در هر بوسه با دخالت زبان 278 نوع باکتری منتقل می شود. و البته این به میزان بهداشت دهان و دندان نیز بستگی دارد.

2) حساسیت اعصاب لب ها 200 برابر بیشتر از انگشتان دست می باشد.

3) بوسیدن 29 عضله از صورت را به حرکت در می آورد. بوسیدن می تواند به عنوان یک ورزش موثر برای جلوگیری از چین و چروک مورد استفاده قرار گیرد.

4) عمل بوسیدن بین صد زن و شوهر در دانشگاه روهر در آلمان مورد مطالعه قرار گرفت. در این مطالعه متوجه شدند دو سوم از مردم هنگام بوسیدن سرشان را به سمت راست کج می کنند.

5) در طول یک بوسه ، آنتی بیوتیک های طبیعی در بزاق دهان ترشح می شود. همچنین یک نوع داروی بیهوشی در بزاق ترشح می شود که به رفع درد کمک می کند.

6) افرادی که عمل بوسه را زیاد انجام می دهند کمتر دچار عفونت معده و مثانه می شوند.

7) در زن ها این امکان وجود دارد که در یک عمل بوسه طولانی به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برسند.

8 ) در یک عمل بوسه 92% از زن ها و 50% از مرد ها چشمان خود را می بندند.

9) بوسه در مراسم ازدواج به یک سنت در روم باستان برمیگردد که در آن زمان حکم امضاء قرارداد ازدواج را داشته است.

آپلود عکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم راز اصلی شکوفایی عشق علاوه عمل ب دونسته هـا اینه ک:

با آدمای خوشبخـت و انرژی + مراوده داشته باشیـد ... آدمایی ک از داشته هاشون راضین و باهاش احساس خوشبختی میکنن ..
نه کسایی ک فقط نیمه خالی لیوانو می بیـنن ..

من هروقت با آدمـای منفی مراوده دارم ناخودآگـاه همه انرژیم تخلیه میشه :|
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
نیایش سانتاترزا

آپلود عکس

?...مگذار تا هیچ پدیده ای ترا اشفته و پریشان نماید.

هیچ چیز نمی تواند ترا بترساند.

همه چیز گذراست.

وافریدگار هیچ گاه دگرگونی نمی پذیرد!

حلم وبردباری بی پایانش شامل همگان وهمه چیز است.

انکه خداوند را دارد...از هیچ چیز نمی هراسد.

وتنها خدا برایش کافی است!?
آپلود عکس

زندگی جیره مختصری است…

مثل یک فنجان چـــــــــــــــای…

وکنارش عشــــــ ـق است …

مثل یک حبـــــــ ـه قند…

زندگی را با عشق،نوش جان بایـــــد کـــــــرد…
آپلود عکس
زن ها و مردها در روابط زناشویی خود باید به شدت به این دو مهم پای بند باشند :
مردها از زنان غرغرو متنفرند. بعضی از زن ها زبانشان چون نیش عقرب مایه تخریب مرد است. زنان از مردهای داد و فریاد زن، فحاش و منت گذار متنفرند. اگر این صفت ها در روابط همسری پیدا شود، روابط عاشقانه تبدیل به روابط دشمنانه می گردد. آنان همدیگر را درک نمی کنند و زندگی به سردی گرایش پیدا می کند.

این جملات چه از زن شنیده شود و چه از مرد، شکننده است :
1 - ما هیچوقت بیرون نمی رویم.
2 - همه به من بی محلی می کنند.
3 - می خواهم همه چیزرا فراموش کنم.
4 - خیلی خسته ام، هیچ کار نمی توانم بکنم.
5 - خانه همیشه کثیف است.
6 - هیچ کس دیگر حرف مرا گوش نمی دهد.
7 - من در این خانه ارزشی ندارم، فقط یک کارگرم.
8 - دیگر دوستم نداری.
9 - من که از تو خیری ندیدم.
10 - تو گولم زدی، خواستگاران زیادی داشتم.
11 - حرف هایت برای من دیگر ارزشی ندارد.
12 - زن زیاد است، از تو بترها هم وجود دارد.
13 - نمی خواهی برو طلاقت را بگیر.
14 - حوصله ات را ندارم.
15 - من طلاق می خواهم، از تو متتنفرم.
16 - در خانه پدرت به تو چیزی یاد ندادن.
17 - عجب آدم زبان نفهمی هستی.
18 - خرت که از پل گذشت، دیگر ما را آدم به حساب نیاوردی.
19 - تو هیچی نداشتی، من تو را به اینجا رساندم.
20 - حیف خوبی، حیف از این همه زحمت و تلاش، تو لیاقت نداری، لیاقت تو همین است.

این سخنان مانند ویروسی می ماند که از زبان جاری می شود و روح طرف مقابل را تخریب می کند و اگر اینها مداوم تکرار شود، روابط زن و شوهر روز به روز به سردی می گراید و اگر جواب داده شود و طرف مقابل با او به ستیزه درآید، صحنه نزاع و دشمنی به وجود می آی

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺣﺴﻦ ﺯﻥ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻮﻕ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩ،
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻋﯿﺐ ﺯﻥ ﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﺰﺍﺭﯼ ﺑﮑﺸﺎﻧﺪ،
ﺯﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ...!

محمود دولت آبادی / ﮐﻠﯿﺪﺭ

آپلود عکس
سلام میشه برنامه هایی که تا حالا انجام دادین را فهرست کنین؟؟
ممنون

اینم لینک منه خوشحال میشم اگه هر کدوم که خوب بود را لایک کنید واسم یه جور امارگیریه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=656671&PostID=26267078#26267078
سلام

سلیا جان عالیییییییییییییی

دوستای گلم عالییییییییییییییییییی
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
سلام سلام
بله حتما خانم مدیر اهسته و پیوسته .... برای یکی مث من عجول خیلی سخته ....
من دارم خودشناسی میکنم من ادم هیجانی و برونگرا هستم اما همسرم کاملا متفاوته درونگرا و صبور وای فک کنید تفاوت به چه بزرگی ...خیلی سخته خودم را باهاش وفق بدم اما اهسته و پیوسته میشه انجام داد .(شناخت یکی ار مهمترین معیارهای موفق شدنه اونجوریه که میشه رفتار درست داشت)...
بچه ها کمک گرفتن از مشاور برای زندگی های سالمم خیلی خوبه خیلی خوبه ادم بتونه با کسی که بیرون رابطه اس و هیچ نفعی از این رابطه نمیبره هم کلام بشه و کمک بگیره ..چه برسه زمانی که خدایی نکرده مشکلی باشه ....شناخت خود ادم میتونه یکی از این کمک ها باشه ....راحت تر اشتباهاتون شخص میشه....ببخشید خارج از بحث وارد شدم ...

سلیا جون نکات و عکسات همه عالین ممنون دوستون دارم خیلی زیاد ....دلم براتون تنگ شده بود
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830