2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
سلام دوست جونا ممنون از مطالبتون
دیشب گند زدم به اعصاب شوهرم بعدش پریود شدم نگو بخاطر اون عصبی بودم گیر میدادم
ببخشید سعی میکنم جبران کنم خیلی حرفاتون روم اثر میزاره
ایشالا همیشه سالم و خوش باشید
خدایا سپاسگزارم🌺❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وقتها قدرت یک نوازش، یک لبخند، یک واژه محبت آمیز،یک گوش شنوا، یک تعریف صادقانه یا اندکی توجه را دست کم میگیریم، که همه آنها میتوانند یک زندگی را متحول کنند.

آپلود عکس
من هنوز دارم سعى میکنم البته کفتم واسه من خیلی سخته

ولی خداییش خیلی بهترشدم میدونم تواین یک هفته معجزه نمیشه ولی باید اونقدر خونسردیمو حفظ کنم

اونقدر صبرمو زیاد کنم. تا عادت بشه

و بدترین قسمت اینکه سریع بشیمون میشم ولی زمان که به عقب برنمیکرده که جبران کنم.وقتی تندی میکنم و غرغر

بعدنی اعصابم خرده جرا خویشتن داری نکردی

ولی به کمک شما موفق میشم
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
مثلا الآن تو رابطه ج ن س ی خیلی

راضیم..همیشه فکرمیکردم من و شوهرم سردمزاجیم و بی احساس

ولی بابکاربردن مطالب اینجا دیدم أین ذهنمون بود و جسممون أین طوری نبود
من با خودم و همه دنیا در اشتی و ارامشم.به همگان عشق میورزم و همگان به من عشق میورزند...
بچه ها من خیلی راضین،همین که یه قسمت ذهنمو به این که حواسن باشه به همسری قدرت بدم اختصاص دادم،باعث میشه تو طول ردز حواسم باشه،و کم کم وعادت میکنیم و جز اخلاقمون میشه،بچه ها شما هم از نوع برخورد
سلام چه خوب همه فعالند ....
موفق باشید چیزهایی را که میخونید سر سری نگیرید بهش عمل کنید ....
من که نتونستم خوب عمل کنم الان کارم خیلی خرابه ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
سلام گل دخملا ، شعار ما : اهسته و پیوسته جلو میریم ، تا تو وجودمون رفتار درستو نهادینه کنیم

بچه ها خاهرم همیشه میگه شوهرم فقط ریخت و پاچ داره تو خونه هم کمکمی نمیکنه ، واقعا هم همین بود، الان استراحت مطلقه (واسش دعا کنید لطفا) شوهرش مجبوره یه کارایی کنه ، پریشب از خودش یه غذا دراورده درست کرده ، خاهرم گف که خوبم شده بود ، منم جلو همه گفتم خانمتون کلی ازتون تعریف کرده گفته خیلی دسپختتون خوب و خوشمزسسسسسسس ، یه ااااااااااااااااااااااا غراااااایی گف و کلی ذوق کرد ، و جالب تر اینکه این ادمی که حتی بلد نیس یه پلو بزاره و تو 10 سال زندگی مشترکشون پا تو اشپزخونه نزاشته ، دیشب با کمک مامانم واسه ما هم شام گزاشت ، باورش سخت بود که یه ساعت تو اشپزخونه باشه
ما ""مـــرد"" هستیم!

دستــــانمان از تو زِبرتر و پهن تر است!!!

صورتمان ته ریشى دارد!!!

گاهی دلگیراز بی وفایی ها ، اما دلمان دریــــاست!

... جـــاىِ گریـــــه کردن به بالکن میرویم و اب و هوائی عوض میکنیم!!!

... ... ... ... ما با همــــان دستان پهن و زبرتو را نوازش میکنیم!!!

دریایی از گرفتاری هم باشیم ،ولی..

با همان صورت ناصاف و ناملایم تو را میبوسیم ونوازشت میکنیم..

تو آرام شوى!!!

آنقــــدر مارا نامــــرد ""نخوان""!!!

آنقدر پول و ماشین و ثـــــروتمان را""نسنج""!!!

فقط به ما ""دلت را بده"" تا زمین و زمان را برایت بدوزیم!!!

آپلود عکس