2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
ترانه جونم الان که تو دوران عقد به سر می بری بهترین موقعیت واسه ابراز عشق رو داری. چند تا راه عملی بهت میگم ایشالا به دردت بخوره. واسه من تو عقدم خیلی کاربردی بود. الان هم که خواهرم نامزده همینو بهش یاد دادم خیلی با هم مهربون شدن.

هر شب بی استثنا موقع خوابیدن یه اس ام اس شب بخیر بهش بزن. حتی اگه متنش کاملا ساده باشه. این شب به خیر گفتن هم خجالت اونو آب میکنه هم به تو کمک میکنه روت باز بشه و راحتتر با شوهرت حرف بزنی.

در طول روز هر اس ام اسی که بهش میزنی آخرش یه دوست دارم بنویس. انقدر باید این جمله رو تو ذهنت تکرار کنی که گفتنش حتی رو در رو برات سخت نباشه.

هر تلفنی که صحبت میکنی یه جمله ساده حاوی پیام عاشقانه توش باشه. لازم نیست خیلی قلمبه سلمبه بگی. همین که منظورتو برسونه کافیه.

جلوی اینه تمرین حرف زدن کردن خیلی موثره هر روز انجام بده.

هر ماه به مناسبت ماهگرد عقدتون یه کارت پستال بگیر و حرفهای دلت رو کوتاه و مختصر توش بنویس و بهش بده.

بعد از یه مدت خودت راه می افتی و ترجیح میدی همه چی رو لفظی بهش بگی.
سلام دوستان
سال نو همه مبارک
امیدوارم یه سال عشقولانه در پیش داشته باشین
منم برگشتم البته نه از مسافرت. از خستگی مهمونای عید!
شدیدا پایه مشق شب اساتید محترمم

نی نی من یه سالشه
احساس میکنم بعد از اومدن بچه رابطمون کمرنگ شده .کمتر باهم حرف میزنیم کمتر باهم وقت میگذرونیم
دلم میخواد رابطمون مثل قبل باشه
بگید چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل تاپیک
من امسال از قبل از عید رفتم پیش مادرم شهرستان چون شوشو امسال سر کار بود و از صبح زود میرفت تا نصفه شب.منم تنها میموندم رفتم پیش خونوادم ولی... تو این مدت هر چند میدونستم شوشو حتی وقت برا یه احوالپرسی ساده هم نداره و کلا اخلاقش اینجوریه که پشت تلفن زیاد حرف نمیزنه و نهایتا 10 کلمه میگه من از رو نرفتم و هر روز چند بار بهش زنگ میزدم و اس ام اس های عشقولانه میفرستادم بدون هیچ توقعی از جواب دادنش. بعد از 1 هفته حتی خودم باور نمیکردم تو اون شلوغی کارش برام اس ام اس عشقولانه و دلتنگی و .... بفرسته. کلی ذوق میکردم از خوندنشون اخه شوشو از این کارا تا حالا نکرده بود
نتیجه اخلاقی اینکه بدون توقع محبت کنید و عشقولانه باشید حتمااااااااااااااااااااا جواب میگیرید
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
اصلـ اینه ک شوهرتون رو بیشتر از بچتون دوست داشته باشید

راهکاراش ساده ست ..

ساعت خواب بچتون رو طوری تنظیم کنید ک وقتی همسرتون از سرکار میاد بچتون خواب باشه و وقت واسه ی با هم بودن داشته باشید ..
راهکار نمیخواد فقط اینکه بیشتر واسه هم وقت بذارید ب نظرم هر خانومی قدرت و توانایی این رو داره که روابطش رو مدیریت کنه ..
ی کیک کوچولو و ی جشن سه نفره .. ی کادوی ساده ..
واسه خودت الزام بذار حداقل روزی ی ساعت مشخص رو با همسرت بگذرونی حتا اگه هزار تا کار و مشکل سرت ریخته باشه خودت رو مجبور کن
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
21)از مشاجرات و اختلافات خانوادگی به دیگران چیزی نگویید. حتی مادرتون. وقتی همه بدونن انگار حلش سخت تر میشه ، انگار اون انرژی منفی تو کاینات بیشتتر میشه و حلش سخت تر
22)از اقوام و دوستانش با خوشرویی استقبال کنید ، همون طور که شما دوس دارید اون با اقوامو دوستاتون برخورد کنه
23)خانه را به محلی امن برای او تبدیل کنید. هیچ کس دوس نداره جایی بره که مدام بهش غر بزنن، ازش باز جویی کنن، و هی باید و نباید براش بزارن. تو صحبتاتون از کلمه چرا استفاده نکنید بار منفیه زیادی داره
24)از همسر خود انتظار نداشته باشید کامل و بدون نقص باشه همون طور که ما هم عیب هایی داریم. گل بی عیب خداس

25)مرد تو هم میترسد . به همسرت اطمینان بده همیشه کنارشی . مخصوصا مردایی که سمت های مهم یا درامدای بالا دارن میترسن وقتی این موقعیتو از دست بدن همسرشونم از دست بدن
26)ازش تعریف کنید، از ظاهرش از رفتارش. اگه شما نگید ، شاید گوششش از جای غیر مناسبی بشنوه.
استادم تعریف میکرد که یه افایی واسه مشاوره رفته بوده و با وجود همسر دائم یه خانومیو صیغه کرده بوده میگفته من خانوممم خیلی خوبه همه چی تمومه فقط هیچ وقت تاییدم نمیکرده ازم تعریف نمیکرد. یه روز بارونی بود یه خانومی بچه بغل منتظر ماشین بود ، بجش تو بغلش گریه میکرد ،خیس شده بودن،دلم براش سوخت و سوارشون کردم. خانومه وسط راه گف ماشالا به دست فرمونتون و این شد.......
27)خانومه کدبانو، معشوقه خوبی هم باش

28)فرق زیادی است بین رابطه عشقی زنان ومردان
مردان همه عشق و علاقشونو با رابطه جنسی نشون میدن
29)محبت کردن را شرطی نکنید . بعضی ها هر وقت چیزی میخان محبت میکنن. همیشه پر مهر باشید
30) زنی شاداب باشید. تا هم خودتون و هم همسر و فرزندانتون در کنارتون لذت ببرن. مسایله الکیو بزرگ نکنید ، اجازه ندید مسایل بی ارزش شادیتونو ازتون بگیره. یه خونه با زنی شاداب همون محل امنه
[من و شوهر سر شوهر خواهرم ی کم بینمون اختلاف پیش امد اما ...
حالا این اما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اینکه خیلی ناراحت بودم از این سوتفاهم بین انها . و اینکه میدونم من باید حلش کنم اما نه با دعوا بلکه با ملایمت تمام پس...سعی کردم صمیمیت خودم و همسرم را حفظ کنم پس خیلی شیک لباس پوشیدم ..ارایش کردم غذای پر از عشق اماده کردم و ی کیک کوچولو و ژله کنارش ...همسرم که از در امد تو جا خورد ...همیشه فقط نگاه میکرد و حرفی نمیزد اما اینبار خندید و گفت به به چه تیپی زدی ....منم با خنده گفتم تحویلت گرفتم دیگه برات شیک کردم ....با دوستاش قرار استخر گذاشته بود دو دل شد بره یا نره ....گفتم اشکال نداره حالا قرار گذاشتی برو ...رفت ....زود برگشت
خیلی شاد و سرحال بود ....
شام خوردیم ....اونم کلی به خودش رسید اصلاح کرد ...عطر زد ...و خلاصه اینکه ی شب خوب را داشتیم و من بعد از کلی شیطنت مشکلم را با ملایمت باهاش در میون گذاشتم و حالا منتظر نتیجه ام ...
اینم مشق شب من استاد سلیا جوووووووووونم ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
سلام

سپیدار جون اینی که نوشتی یعنی چه ؟؟؟

- لباس پوشیدن مردان متناسب با شایستگیهاشونه
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
گوجهـ جــون مردا طوری لباس می پوشن که با اون شایستگی هاشون رو نشون بدن ..

برای مثال : ی لباس می پوشه ک ژشت ورزشی بگیره ..

لباسی می پوشه ک باهاش بگه من توانمندم من قدرتمندم

برعکس خانومها لباسهایی رو می پوشن ک منعکس کننده حالات روحی و روانیشونه ک مربوط میشه ب بحث روانشناسی رنگها :)

امیدوارم متوجه شده باشی

تفاوتهای ساختاری و بیولوژیک خـانمها و آقایون :

1- مردها دیدشون تونل مانند هست و دید نزدیکشون خوب نیست
پس وقتی دنبال چیزی میگرده پیدا نمی کنه سرش غر نزن، اگه تغییری تو صورتت دادی و نفهمیده نگو بهم بی توجه هست .. همه مردای عالم اینجوری هستن ..

2- دید آقایون در شب بهتر از خانم هاست. پس رانندگی در شب برای مرد مناسبتره تا یه خانم ..

3-دید نزدیک و متحرک خانم ها خیلـی بیشتر است.
4- آقایون سه رنگ اصلی آبی، زرد و قرمز رو بهتر تشخیص میدن و خانم ها شیری، نیلی، ارغوانی، بنفش و سبز صدری رو بهتر می بینن.
5- نیمکره راست مغز مردان قدرت تجسم فضایی داره که این قسمت اصلن برای خانم ها وجود نداره.
6- لباس پوشیدن مردان متناسب با شایستگیهاشونه اما لباس پوشیدن زنان متناسب با روحیه شونه ..
7- خـانم ها مادرزادی ب زبان بدن آشنا هستند ولی آقایون چنین نیستند . نمونه ش اینه ک وقتی آقایون کوچکترین ناراحتی جسمی یا روحی دارن خانومها سریع متوجه می شن ولی برعکسش آقایون اینجوری نیستن ممکنه خانومشون دو درجه تب هم داشته باشه ولی تا بهش نگه متوجه نشه .. مردها باید ب مرور زمان با زبان بدن اشنا بشن و اونو یاد بگیرن .
8- آقایان صداهای زیر را نمی شنوند ..
پس اگر شبها نوزادتون سر و صدا میکنه و شما رو از خواب بیدار میکنه ولی اقای محترم ب روی خودش نمیاره و همچنان خوابه نگید خودشو زده ب خواب !!! مردا ب صداهای زیر حساس نیستن .

9- توجه خانومها شنیداری ست توجه آقایون دیداری است ینی وقتی با یه اقا حرف میزنید و نگاهتون نمی کنه مطمئن باشید ب حرفاتون گوش نمیده

10- آقایون جزئیات رو نمی بینند : تغییر لباس ، رنگ مو ، مدل ابرو ...
11- حساسیت لمسی خانومها 10 برابر بیشتر از آقایون هست ... لذا خانومها همیشه تشنه نوازش شدن هستن
12- آقایون وقتی دچار مشکلات زندگی می شوند از معاشقه دور می شوند ولی خانومها برعکس اند.
13- آقایون در بیماری شلوغکاری می کنند ..
پس هر وقت بیمار می شن لی لی ب لالاشون بذارید .. سوپ درست کنید .. ابمیوه بیارید براشون .. دست خودشوننیست ذاتشون اینجوریهـ

14- حساسیت ذائقه خانومها نسبیت ب شیرینی هست و دائقه اقایون نسبت ب شوری و تلخی حساس است.
15- معمولن خانومهــآ در کارها باهم همکاری می کنند ولی آقایون رقابت می کنند.
16- خانومها رفتارشون رابطه گراست ولی آقایون هدفگرا هستند .
مثلن وقتی خانومها میرن رستوران معمولا پول غذا رو دونگی حساب می کنند ولی وقتی اقایون باهم میرن رستوران هرکسی تلاش میکنه پول جمع رو حساب کنه

17- خانومها از خرید کردن ب اندازه حرف زدن لذت می برند اما اقایون برا یخرید حوصله ندارند و دامنه ی صبرشون 20 دقیقه ست.
وقتی میخواهید با ی اقا برید خرید ب نکات زیر توجه کنید :
اولا جایی ک میخواید برید رو تعیین کنید مثلا فلان پاساژ برا یچی میخواید برید : خریدن هدیه برای تولد x، چی می خواید بخرید : ادکلان وقتی مشخص نمی کنید مردها دچار سردرگمی می شن .

18- آقایون معمولا برای اثبات علاقه شان ب خانومی برایش خرید می کنند : هدیه اما خانومها خرید پیاپی رو نشونه عشق نمیدانند و بدنبال رابطه عاشقانه اند متفاوت بودن تعریف عشق

19-آقایون اگر ادرس رو پیدا نکنند نمی پرسند اما خانومها می پرسند. نمی پرسن چون میخواهند بگویند شایستگی کافی دارند مرد می خواهد اثبات کند می تواند .
وقتی بارون میاد با باریدن اولین قطرات خانومها برف پاکن ماشین رو روشن می کنند اما اقایون اینجوری نیستن زمانی روشن می کنن ک دیدشون ب نزدیک صفر برسه
ادامه دارد ...
سلام دوست جونیا
مامانی طناز منم حرف سپیدار رو تایید میکنم اگه شوشو رو بیشتر دوست داشته باشی خود به خود همه چی حله
بچه ها شوشو گلو درد شدیدی گرفته دکتر هم نمیره.حالا من از دیروز تا حالا هی فرنی و ابمیوه و سوپ و...خلاصه عین بچه ها بهش میرسم . واییییییییییییی نمیدونید چه ذوقی میکنه ولی هی بیشتر خودشو لوس میکنه که من اعصاب ناز کشی اضافه رو ندارم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
سلام خانومای گل و با احساس نینیسایتی
راستش من تمام این مطالبی رو که گذاشته بودید رو خوندم حتی چندبار ولی به چیزی هست نمیدونم فقط واسه من و زندگیم اینجوری هست یا خیلی ها درگیرشن که مطالبی که ذکر کردید یه جور کلیشه است ومثل این میمونه که ما تو صحبت های روزمره و خیلی صمیمی مون از روی نوشته یا کتابی بخواهیم صحبت کنیم که شاید از دید طرف مقابلمون خیلی مسخره باشه ولی از دید چند پشت غریبه تر شاید خیلی هم جذاب یا محترمانه باشه نمیدونم مفهوم کلاممو تونستم برسونم یا نه؟

اینکه من تو زندگیم اون دوران عشق بازی و دلبری و گرمی و حرارت عشق رو تجربه نکرده باشم نیست نه!!!!!!!!!!!!!
منم تا شاید همین چند وقت پیش کلی عشقولانه تو زندگیم تجربه کردم و کلب هم شاید واسه بقیه راه و چاره میدادم
شاید اگه از زبون شوهرم در غیاب من بخواهید بدونید در تعریف من بگه یه دختر صبور و مظلوم و مطیع و کدبانو و وووو که با هر سختی و نداشتمی کنار اومده با هر توهین و تحقیر مادرشوهرش چه تو جمع چه پشت تلفن به ناحق دم نزده همیشه مجبور بوده اونجوری که دلش نمیخواسته بره مسافرت با یه سری آدمی که تحملشون واس عذاب بوده ولی اومده و دم نزده ووووووووووو

اما بچه ها الان من دو تا بچه 4.5 ساله و 9 ماهه دارم خودم 23 سالمه ولی شدیدا جا زدم نمیدونم چرا ولی منی که دیوانه وار عاشق شوهرم بودم ستایشش میکردم و تا همین یه ماه پیش شاید ولی یه آن تو خودم شکستم سر یه مسئله ساده شاید واونم اینکه شوهرم به خاطر یه بحث خانوادگی فقط عید دیدنی نیومد با من بریم دیدن مامانمینا و منو تنها فرستاد واین جرقه ای شد واسه انفجار من که لحظه به لحظه از خود گذشتنامو مرور کنم و روز به روز بیشتر غرق افسردگی و دلزدگی از زندگی بشم شاید تو ظاهر حتی شوهرم هم متوجه نباشه ولی از درون داره آبم میکنه احساس میکنم اینکه کنار شوهرم هستم و لبخند میزنم بهش هم نمایش و تزویره و هیچ جور نمیتونم از این حالت رها شم و خودموآروم کنم

منی که اینقدر آویزون شوهرم بودم و قربون صدقه اش میرفتم حتی یه یه رو بوسی ساده وقتی از سرکار میاد خونه هم برام سخت و زورکی شده هیچ وقت خودمو این شکلی ندیده بودم ............

به نظر شما چه باید کرد تا مرحمی روی دردم بذارم و چگونه ؟

از وقتی مطالبتونو خوندم باورتون نمیشه گاهی دلم غنج میره واسه اون روزای نامزدی که جونمون در میرفت واسه یه لحظه دیدار واییییییییییییی ولی الان فکر میکنم اصلا نمیتونم با این آدم چنین رابطه ای برقرار کرد

کمککککککککککککککککککککککککککککک
تقدیر تقویم افراد عادیست . تغییر تدبیر افراد عالیست!
نی نی گل عزیز شما حذف خویشتن داشتی و این اصلا درست نیست . عزیزم شما هم حق زندگی داری حق خوش گذروندن ، اصلا محبت کردن و توجه به همسر نباید باعث بشه خودتو فراموش کنی، عزیزم میباید نوقع های بجاتو ازش مطالبه میکردی . در ادامه میگم بعضی مردا هم محبت جیره بندی میخان، یعنی یکی بده یکی بگیر.هنوز دیر نیست الان سرم شلوغه بعدا میام باهات میحرفم
بچه ها

یه سوال

من اسم همسرم رو دوست ندارم و الانم بعد 4سال خیلی وقتا که می خوام ازش صحبت کنم می گم شوهرم یا همسرم که این طور هم دوست ندارم

به نظرتون درسته آدم همسرش رو با لفظ مهندس یا دکتر صدا کنه. همسرم خیلی دوست داره من این طوری تو جمع صداش کنم ولی من خجالت می کشم آخه بقیه اقوام اکثرا شغل آزاد دارن و تحصیلات ندارن میترسم فکر کنن دارم کلاس میذارم تازه تو این 4 سال اینطوری صداش نکردم یه دفه ای ؟؟؟؟

نمیدونم چه کار کنم؟؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
نی نی گل عزیزم کجای این حرفا گفته مظللللللللوم باش؟؟؟!!! خانوم خوشگل حق گرفتنیه، به هیچچچچچ کس اجازه نده بهت بی احترامی کنه و خودتم به هیچ کس بی احترامی نکن. اگه تو جمع بودی، حداقل کاری که میتونی کنی اینه که بلا فاصله جمعو ترک کنی، یا خیلی مودبانه جواب بدی، مثلا بگی شما بزرگتری احترامتون واجب و من به این اعتقاد دارم جایی که بزرگتر خودشو کوچیک کنه، کوچکترم بزرگ نمیشه و سریع میومدی بیرون. نمیدونم عزیزم ولی خیلی خودتو حذف کردی ، خودت انگار خودتو دوس نداشتی. الان چرا با همسرت حرف نمیزنی؟ چرا از حالت نمیگی؟ بگو شکستی،بزار بدونه چی به سرت اومده، مگه همیشه یارش نبودی کنارش نبودی؟ بخاه کنارت باشه ، کمکت کنه. خیلی اروووم حرف بزن وقتی حرف میزنی سعی کن گریه نکنی چون مردا رو عصبی میکنه و شاید رفتاری کنه که فک کنی درکت نکرده. از انزجارت نگو ، از این بگو که وقتی نیاز به حمایت گرمش داشتی تنها موندی
مامان علیرضا از همسرت پرستاری کن ولی توجهتو کم کن، مثلا زیاد تو اون اتاقی که داره استراحت میکنه نرو. بیشتر از معمول قربون صدقه نرو، بچت هم همینطور اگه مریض شد کاملا ازش پرستاری کن بهش برس ولی محبت زیادی نه!!چون همونطور که خودت گفتی لوس میشن مخخخخخصوصا بچه ها، حتی ممکنه بیشتر هم مریض بشن.

عزیزم یه مدت ازش تعریف کنه، مثلا از هیکلش، از شونه های مردونش،... از خریدایی که کرده. از رفتار مناسبی که با بچت داشته،.. هر روز با خودت بگو باید از 2 یا 3 چیزش تعریف کنم و ذهنتو درگیر کن ،کم کم خودت دستت میاد. بعد این مدت اگه ایشون هیچ تغییری نکرده بود ، ازش بخاه و غیر مستقیم نشون بده. مثلا تا یه لقمه از غذاتو خورد بگو وای چقد خوشمزه شده نه؟ چن دفه اینجوری بگو بعدش بگو من همیشه بعد اولین لقمه منتظر نظرت هستم. وقتی جلو ایینه هستی از خودت تعریف کن و ازش نظر بخاه