2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سپیدار جووووووووووووون و سلیا جونم
سپیدار خانمی زدی تو هدف ..من اسفندیم شوشو اردیبهشتیه ...واقعا تمام نکاتت درسته ....افرین به اینهمه شناخت ....من خیلی وقته دارم به این نکات دقت میکنم و سعی کردم خیلی خوب رعایتشون کنم ...البته و البته خدا نکنه مرد اردیبهشتی عصبانی و لجباز بشه که اون موقع است که دیگه تا بتونی برش گردونی پدرت در میاد ..اینوسرم امده خیلی بدهو خیلی سخته هنوز باهاش ی جاهایی مشکل دارم اما ارامش و مطیع بودن داره یواش یواش ارامش میکنه اما بسیار کار مشکلی هست .....
یکی از خصوصیت مردای اردیبهشتی حوصله فراوانشونه ...پس راخت با بچه ها کنار میان...با خیال راحت بچه ها را بهشون بسپارید

کلا با خیال راحت سکان زندگی را بسپرید به دستان پر قدرت و فکر بازو دید کاملشون و از تماشای مناظر لذت ببرید ....
شوشوی من دوست نداره من قاطی مسائل مالی بشم منم نمیشم خیلی راحت ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
ی نکته به همه خانما در مورد همه مردا ها فکر میکنم کار ساز باشه اینکه اونها را تو رویاها و ارزو هاتون شریک کنید ...از خواسته هاتون و ارزوهاتون چه کوچیک چه بزرگ با همسرتون حرف بزنید ببینید چطور شما را به ارزوتون میرسونن البته هیچ وقت طعنه نزنید ....صحبت کنید ارام ملایم و ملیح
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
سلام و صبببببببببببببح بخیر. من اومدم اول صبحی مشق شب پس بدم. اوهووووم در مورد مچ گیریه مثبت، همسریه بنده خیلی واسش سخته که بیاد دنبالم مثلا از سر کار، یکی دو دفه که تو مسیرش بود اومد دنبالم و من خیلی این حرکتشو بزرگ کردم انگار چی کار کرده! و کلی تشکر و چقد بهم حال دادیو چقد خسته بودمو چقد تله پاتی داری باهام، از کجا فهمیدی من نا نداشتم خودم بیامو از این حرفا، تا اینکه دیروز یه هویی بهم مسج داد که من نمیتونم بیام دنبالتا، بعد دم در شرکت دیدم منتظرمهههههه،من ک کلی سورپرایز شده بودم و کلی ذوقیییدم. ازش که پرسیدم از کی منتظرمی گف نیم ساعت. یعنی تاحالا عمرا چنین حرکتی زده باشه
مامان اسرا باهات موافقم
یه مچ گیریه مثبت دیگه هم دارم بعدا میام میگم
سلام مامان اسرا
ارع درست میگی خدا نکنه عصبانی بشن
ولی تو هون عصبانیت هم کافی با سکوت و مهربونی بری و نوازشش کنی همچین رام میشنننننننننننننن ..
اتفاقن مامان اسرا مطیع بودن در مقابل مرد اردی خعلی راحته .. چون واقعن قابل اعتمـــاده
عاشق اینه بهش بگی چشم
میدونی کلن دوستداره همه جوره مطیعش باشی اصن غیر از اون رو نبینی
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
بچه هاسلام من همه اینکارایی که نوشتیدروانجام میدادم وخیلی هم خوب جواب میداد.ولی مدتیه که دیگه نمیتونم مثل قبل بی ریا وازته دل اینکاراانجام بدم فکرکنم اونم متوجه تغییرشده واونم یکمی عوض شده.دلیلشم اینه که ازش دلگیرم.حالاهرچی سعی میکنم خودم واون مثل قبل بشیم نمیشه
سلام سپیدار جون ...سلیا جون

به به چه سورپرایز خوبی ...خیلی کیف کردی هاااااااااااااااا

سپیدار جون اره خیلی زیاد دختر دوسته ...من بچه اولم ئختره ...دومیه پسره هر دوتاشون را دوست داره ....اما دخترمو ی جوره دیگه دوستداره مردای اردیبهشتی خیلی خانواده دوست هستند ...احترام به خانوده اشون یعنی احترام به انها ...
برای مسائل مالی خیلی مثبت اندیشن و ریسک بالای دارند ...این خطر کردن همراه با پشتیبانی همسر اگه همراه باشه مرد را به درجات بالایی میرسونه ....
سلام شوشو منم اردیبهشتی و واقعا تمام این صفات و داره من خودم دی ماهی هستم ولی خیلی برام سخته که همیشه مطیع باشم بنده لجباز تشریف دارم شوشو منم دوست نداره به مسایل مالیش کار داشته باشم منم کاری ندارم البته یکم مقتصد هم هست که بعضی ها میکن خسیس ولی اصلا خسیس نیست بلکه به موقع و به جا خرج میکنه البته حسود هم هست به شدت و دوست داره که فقط اونو ببینمو بهش محبت کنم نه کسای دیکه حتی به دخترم و مامان بابا و خواهر و برادرم یه مقداری هم تنبل باشی تشریف دارن