2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
3700 بود باقد 51 الان 8ونیم باقد75

ماشالا وزن تولدش خیلی خوب بوده ولی الان یذره کمه وزنش نسبتا...من بچم ۲ونیم وزن ۴۷ قدش بود ۱سالگیش ۱۰ وزن و۷۴ قدش بود ولی همینجوری نگاش میکنم میبینم خیلی ریزه و لاغره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالا وزن تولدش خیلی خوب بوده ولی الان یذره کمه وزنش نسبتا...من بچم ۲ونیم وزن ۴۷ قدش بود ۱سالگیش ۱۰ ...

کلا بچه هایی که وزن تولدشون کمه بهتر وزن میگیرن من دخترم سه کیلو بود اما خیلی بعد تپل شد بااینکه فقط شیرمو می‌خورد. اما پسرم شیرخودم شیرخشک و شیر گاو و غزا و هرچی بگین میخوره اما اصلا فرق نمیکنه

امروز بردم

آزمایش اش سالم بود. بهم شیرخشک پی دی اف با پودر پاتیرا داد. براهمین پرسیدم کسی نتیجه گرفته یانه؟ 

دعاکنین لطفا. بس میگن لاغره خسته شدم. فک میکنن من بهش نمیرسم درصورتیکه که همه وقتم برااونه

بعله ما هم دیشب خونه مادر شوهرم خوابیدیم پا شده بود در های تراس رو کامل باز کرده بود یخ زدیم

😔

هیچ جا مثه خونه ی خود ادم نمیشه 

بدبختی اینجاس ک من پیشش زندگی میکنم و خونه ای ندارم 

کاش قبلش ی پتو بیشتر برا شما می اورد سرماخوردگی تو تابستون بدتر از زمستونه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
آویشن دم کن بخوره خیلی خوبه

بچه ام دوماهشه بدم به اون؟

خطرناک نیس؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
دخترمن پنج ماهشه عاااااااااشق دوربينه😄😄😄بعدم كه وقتي بيدار ميشه يهو دمر ميشه نگامون ميكنه😆از چها ...

خدا حفظش کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من یک نی نی سایتی هستم که متولد ۱۴۰۰ هستم😐💕 گفتم در جریان باشم ...مرسی اه

واقعا الان از کجا پست گذاشتی  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دیروز رفتم سونو  بچه دومم هم دختره ها

وای به سلامتی دوتا گل دختر 

خانوما کسی تاحالا شیرخشک اپتامیل پی دی اف یا پودر پاتیرا به بچش داده؟ آیا برای افزایش وزن جواب داده؟ ...

ایشالله که جواب میده 

من شیر خشکی نیست نمیدونم اطلاعاتم کمه

منم اینقدر که مواظبم چند وقت بود تب داشت دوسه روزی هم گلاب به روتون اسهال داشت امروز بردم دکتر گفت یه کوچولو حالت سرماخوردگی داره وویروس روده گرفته دارو داد ایشالله که خوب بشه

منم اینقدر که مواظبم چند وقت بود تب داشت دوسه روزی هم گلاب به روتون اسهال داشت امروز بردم دکتر گفت ی ...

امیفن و. سرماخوردگی و اموکسی سیلیم اگر. اشتباه نکنم ب بچه ی منم دادن. ولی خوب نشذ. 

تازه سومیه اسهالم میدتش 😩

منم اینقدر که مواظبم چند وقت بود تب داشت دوسه روزی هم گلاب به روتون اسهال داشت امروز بردم دکتر گفت ی ...

عزیزم تو زایمانت طبیعیه؟

امیفن و. سرماخوردگی و اموکسی سیلیم اگر. اشتباه نکنم ب بچه ی منم دادن. ولی خوب نشذ.  تازه سومیه ...

وای نههههه همینطوری اسهال هست کاش خوب بشه اصلا بچم جون نداره 

2810