2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

چقدر خوب که ۴ تا بچه دارید 

منم دوست دارم ۳ تا داشته باشم

البته هنوز بچه ندارم

خدا حفظشون کنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من الان ۷ ماهشه دوتا دندون داره چهار دست و پا میره به هر جایی هم بتونه دست میگیره میایسته خیلی ...

ای وااااای دقیقا مشخصات دخترمنو دادین شما..منتها من دخترم شبا تو خواب هم تیک گریه داره وگاهی اوقات بلندمیشه تو خواب راه میره

من یروز سرلاک یروز نون پنیر گردوی اسیاب شده یروز تخم بلدرچین با کره یروز فرنی میدم صبحانه.شما چی مید ...

من هرچی بگین دادم. متاسفانه بچم خیلی سخت وزن میگیره

خوراکش عالیه اما انگار این چیزا میریزم تو چاه. دیگ ناامید شدم

کسی راهی بلد نیس برای افزایش وزن. 

بچه منم دیشب سرما خورده یک سالشه  کسی میدونه ب منم بگه

اگه زیر یکسال هستن شربت ستیریزین هرروز ۱س سی و اسپری دی بی سالین برای باز کردن بینیش

دخترم ۵ماهش بود یه مدت خلط پشت گلو اورده بود نمیدونمم برای چی بود دکترش اینارو تجویز کرده بود براش

بازم با دکترش مشورت کنین بهتره

شیرخشک نیدو هم برای وزن گیری بچه ی ۱سال به بالا خیلی خوبه روزی۲۲۵ سی سی...

همه مدل شیرخشک دادم. 

دریغ از صد گرم😢البته این که گفتین ندادم. امروز دکتر گف پی دی اف عالیه. دعاکنین وزنش خوب بشه

لخدا بس براش خوراکی درست میکنم و وزنش خوب نمیشه دیگ ناامیدم

همه مدل شیرخشک دادم.  دریغ از صد گرم😢البته این که گفتین ندادم. امروز دکتر گف پی دی اف عالیه. ...

اخی شاید استعداد چاقی نداره بچت.پسر برادرمنم اینجوریه اصلا چاق نمیشه بچه همچیزم میخوره ولی دریغ از یذره تپل شدن

2810