2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
دختر من کلاس ششم حنان بود البته از کلاس سوم این مدرسه میره اونموقع ندای امام بود که الان با مجتم آموزشی حنان یکی شده راضیم مخصوصا معلم کلاس 5 و6 خانم خزینه فوق العاده است فوق العاده
سئوالی دارین در خدمتم
سلام دوباره
خواهش عزیزم خوشحال میشم بتونم تحربیاتم رو از این مدرسه در اختیارتون بزارم
دوست عزیز دختر من تا کلاس دوم رو دولتی خوند که از نظر من از همه لحاظ مدرسه کمبود داشت و یکی دو تا جنبه اسش نبود که قابل حل یا تحمل باشه با کلی پیگیری از آموزش پرورش منطقه 6 این مدرسه و مجتمع آموزشی تربیت مدرس رو بما معرفی کردن که اونم الان تو حنان ادغام شده
من از کلاسهای فوق برنامش خیلی استفاده نکردم چون دختر من زبان رو کانوی زبان میره و من نیازی ندیدم اونجا هم استفاده کنه و کلاسها دیگه هم باز خارج از مدرسه میره
بد نیست جو مذهبی داره باندازه کافی نه کم نه زیاد و شدید
مهمترین قسمتش کادر آموزشی خوبشه - مدیریت مدرسه خانم امام و مدیر کل مجتمع که معلمای قوی و سطح بالایی رو تو مدرسه جمع کردن و همینطور بلحاظ پرورشی توجه بسزایی رو بچه ها دارن در مورد دختر من که دوستانش اکثرا شده بودن (‌بخاطر تیپ مدرسه ) و این مجموعه عوامل ما رو تا حالا راضی نگه داشته میتونم بگم من و پدرش 80درصد رضایت داریم
مامان بهار و باران جان
واقعا ممنون از توضیحاتتون.خیلی خوشحال شدم که نوشتید مدرسه کادر اموزشی قوی و خوبی داره و شما راضی هستید.برای دختر گلتون و همه بچه هامون ارزوی موفقیت دارم .
.
ذهن جایگاهی است که می تواند از بهشت جهنم و از جهنم بهشت بیافریند
مامان بهار و باران جان
سلام .
من یه سوال دیگه هم داشتم درمورد کانون زبان هست.من شنیدم که اونجا برای بچه ها محیطش خیلی خشکه و بهتره بچه ها در محیطهای شادتری زبان رو اموزش ببینن .خواستم از شما که تجربه فرستادن دخترتون رو دارید بپرسم ایا واقعا اینطور هست؟به نظر شما برای بچه های کوچکتر مثل سنین 7یا 8 ساله مناسب هست؟؟
میتونم بپرسم دخترتون رو از چه سنی فرستادید کانون زبان؟و الان از پیشرفتش راضی هستید؟
سلام عزیزم خوشحال اطلاعاتم بدردتون خورد انشالله شما هم از مدرسه راضی باشید

دختر من بعد از اتمام کلاس اول دبستان(‌همون سنی که کانون قبول میکنه )‌رفت و اتفاقا بنظر من نوع آموزششون خیلی خوب بود یعنی من تا حالا نفهمیدم کی و چطور میخونه البته دختر من خیلی هم زبان رو دوست داره منظورم اینه که سطح خوب و معقولی داره و من به خیلیا توصیه اش کردم و برای دختر دومم هم همین برنامه رو دارم انشالله
نه اینکه نظر شخصیم باشه تو دوستان و فامیل کسانی که با زبان آشنایی دارن تو چند تا مکالمه میگن بهار خیلی خوب پیشرفته
دوست عزیزم ، ممنون از اینکه لطف کردید و توضیح دادید.

راستش من هم خیلی دوست دارم که دخترم رو کلاسهای کانون زبان ثبت نام کنم . اما شنیدم از دوسال قبل باید ثبت نام کنی و در واقع جا رزرو کنی ،حالا نمیدونم این شامل همه شعباتش میشه یا خاص چند شعبه هست که مثلا شلوغ تر هست و متقاضی بیشتر داره؟
میگن بهترین شعبه اش ،شعبه خیابان وصال هست.ایا شما هم این رو شنیدید؟یعنی شعبات مختلف از نظر کیفیت اموزشی با هم فرق میکنند؟

مامان بهار و باران جان ،ارزوی موفقیت براتون دارم.
سلا مجدد
خوشحالم توضیحاتم بدردتون میخوره
من بمحض اینکه دخترم کلاس اول رفت پیش ثبت نامش کردم چون با شناختی که از کاتنون داشتم تصمیمم بهرحال کانون زبان بود بهار شعبه ی حجاب رو میره چون از خردسالان شروع کرد و خودشون اینطوری برنامه ریزی کردن دختر شما هم باید بره پیش ثبت نام بشه و خودشون برنامه ریزی می کنن برای بچه های این سن

انشالله شما هم موفق و پیروز باشید