2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست
تارااااااااااااااااا سر متین چیزی نشد؟؟؟خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم عکسهای قرار کوتاه ولی زیبای ما سه نفر به همراه فرشته های نازمون

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

محمدرهام تا این عکسو دیده میگه:داشتم عسلُ هُل میدادم

متین ومحمدرهام درحال آماده شدن برای پرش

بازی اشکنک داره سرشکستنک داره
عسل نادم وپشیمان ومحمدرهام نالان وگریان

متین خان

اینم عکسهای بعد از قرار که ما رفتیم خرید وتماشای مردم

من دیدم سعیده وتارا این رو گذاشته بودن منم موافقم فقط لطفا سریعتر موافقین اعلام کنید تا بریم .

http://netbarg.com/tehran/deal/cat:9/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B2-95-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%B0%D9%87%D9%86-%D9%88-%D8%AC%D8%B3%D9%85-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میام کلاس خلاقیته رو هر کاری کردم نشد بخرم با گوشی نمیشه وقن هم ندارم با لپ تاپ بیام
اگه کسی خرید واسه منم بگیره چون وقتش خیلی محدوده زحمتشو به شما میدم....
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
دوستان با عرض شرمندگی من تا الان بیمارستان بودم ،نمیدونم امسال این مریضیهای بی دلیل چی از جون بچم میخوان،امشب بیخودی تب کرد اونم 38/5بردمش بیمارستان وآزمایش ومعاینه هیچ دلیلی پیدا نشد وخداروشکر سالمه جواب کشتشم یکشنبه میدن ،

همه اینا رو گفتم که بگم فردا هم بچه داریم زیاده وهم مامانم اینا اثاث کشی دارن اگه قرارتون قطعی شد به تعداد هرروزی که میخواید برید برای من لطفا نت برگ بخرید هرکس خرید یک عمر ممنونشم.دوستتون دارم وبووووووووووووووووس

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی داغونم ببخشید اگه ناراحتتون کردم
زهرا جون من به احتمال 90 درصد سه شنبه مهمون دارم ....نمیشه قرارو بندازیم 4 شنبه
البته اگر بقیه دوستان مشکلی ندارن وگرنه که هیچیییییییی
اخییییییییییییی سمانه خداروشکر که جواب ازمایشش خوب بوده
سمیه جون و بقیه بچه ها احتمالا هفته بعد دوست شمالیم میخواد بیاد تهران پسر بزگش سینوزیتهاش خیلی عود کرده مثه اینکه قراره پلیپ بینیش هم لیزر کنن و پسر کوچولوش هم قلبش گفتم سوراخ داره اونم باید ببرن چک کنن بببینن چطور شده اونم اگه نیاز به جراحی داشته باشه جراحی کنن .

خلاصه که آخر هفته بعد میان خونمون قرار کنسله . و چون معلوم نیست تا کی تهران باشن هفته بعدش هم نمیدونم میتونم قرار بزارم یا نه . البته همش خونه ما نمیمونن .

بازم اگه انها نیومدن خبرتون میکنم .

سمانه بچه هیچیش نیست خوب شاید دستش کثیف بوده تو دهنش زده تب کرده . نگران نباش انقدر

یه چیزه دیگه بچه های غرب ..... تارا و بقیه اینجا فقط یه جلسه اش 500 تومنه که دوست منم اونجاست جلسه اول رو معمولا رایگانه برای اینکه خوشتون نیومد دیگه نرین اونجا جلسه ای 10 تومنه.

حالا تو یه سرای محله هم کلاس خلاقیت برگزار میکنه که 8 جلسه 35 تومنه . خیلی خیلی مفته من میگم بیان بریم اونجا . خانه بازی هم داره من میخوام روزهایی که میخوام ببرمش 2 ساعت زودتر هم ببرم اونجا بازی کنه .

آدرسش هم همون جنت آباد نزدیکه همون موسسه خلاقیته . منظورم اینه که مربیش همونو فرقی نداره کجا بریم .

من نت برگ نخریدم و میگم شماها هم نخرین

2 بار تا حالا نت برگ خریدم استفاده نکردم .
زهرا مربیش همون ناهیده؟؟؟؟؟؟شروع کلاساش از کی هستش؟؟؟؟؟

من میام زهرا فقط اطلاعات دقیقترشو بهم بگو از کی شروع میشه وکجاست و...............فقط امیدوارم توی ماه رمضون نباشه که نمیتونم بیام
سلامممممممممممم

سمانه و تارا و کسایی که میخواستین برین کلاس خلاقیت

یکشنبه ها و سهشنبه ها ساعت ٥.٣٠ تا ٦.٣٠ ٨ جلسه ٣٥ تومن

من و نیلو حتما میریم تازه هفته ای یه بارش رو احتمالاا ٢ ساعت زوظتر میبرم رایان رو که تو خانه بازیش بازی کنه گفتم که توی سرای محله است .

اگه دوست دارین میتونین موسسه خلاقیت هم برین مربیش همونه قیمتش ٢ برابره

فقط فردا من نمیتونم برم چون نوبت دکتر رایان . از هفته بعدش میرم .

الان ادرس میگیرم هر کی خواست بره

زهرا جون آدرسشو بذارگلم به امید خدا منم از یکشنبه میام اون جلسه هایی هم که توی ماه رمضونه خدا خودش رحم میکنه از تشنگی نمیرم ههههههههههه

راستی من جشن نیمه شعبان رومتاسفانه نتوتنستم برم وخوشحالم که خونه زهرا کنسل شد چون اونم نمیتونستم برم
2810