2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست
ااااااااااا چه استقبال شده ههههههههه هفته بعد یکشنبه بیاین بریم اگه خوشمون اومد همه رو میریم نیومد هم که میشینیم سر جامون

ماه رمضون روزه بگیریم یعنی ؟؟ واااااای چقدر سخته به امید لاغری بگیریم شاید انگیزه باشه خدا هم قبول کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کسانی که به فکر تخلیه هیجانتون هستید، به فکر تخلیه هیجان بچه هاتونم باشید

ای کسانی که باردارید و بعدها دیگه از این فرصت ها ندارید

ای کسانی که قوم و خویشی در تهران ندارید و مدام از تنهایی تون اظهار ناراحتی می کنید

ای کسانی که شاغلید و پنج شنبه ها تعطیلید

ای کسانی که در حال از پوشک گیری هستید و احساس می کنید فرزندتون به یه جایزه بزرگ نیاز داره تا بیشتر تشویق بشه

ای کسانی که خونه مامانتون نیاورانه و هفته ای 3-4 روز میرید خونه مامانتون

ای کسانی که میخواید مدل مانتو هاتونو به دوستانتون نشون بدید

ای کسانی که دلتون برای قرار تنگ شده و دوست دارید همه حرفاتونو تو قرار بزنید و1 ساله قرار نیومدید

ای کسانی که تازه به فرمانیه نقل مکان کردید

همه و همه دیدارمان فردا در کیدز لند

ههههههعه سعیده مردم از خنده افرین به این ذهن خلاق ات

من جزو کدوم دسته هستم عایا ؟
اهان دلم براتون تنگ شده
پس پایه ام و میام
با مداد کودکیم مى نویسم دوستت دارم چون کودکى هیچوقت دروغ نمى گوید !!!
ههههههههههه

عزیزم سعیده

نگفتی ای کسانیکه زورشون میاد برای 2 ساعت 15 تومن پول بدن چیکار کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سعیده یعنی من عاشق این تراوشات مغزتم..
اونیکی سعیده خونه جدیدش نیاورانه؟؟ پس رفت نزدیک مامانش؟؟
من سر کارم امروز الان فحشم میدی نه؟؟ میگی ای ملی پول پرست چقد آخه دنبال پولی! حالا ساعت چند میرین؟؟ اگه بهتون میرسم که بزارم پشتش.. من 4 میرسم خونه!
mای سعیده! دمت گرم بابا با این قرار گذاشتنت، یعنی خیلی خندیدم
کلی کیف کردم که منم تو لیستت بودم مرسی که یادمی!

ولی آخه! ای قرار گذار دقیقه نود!!!!! خب من چه جوری تنظیم کنم آخه؟ از قبل برنامه داشتم، بعد شانسی اومدم با این اوضاع بی نتیم تو این خونه چک کردم!!!! پس نمیام دیگه! اون یکی خانه بازی خوش بگذره

راستی دیروز از تو کیکاووس رد شدم هی پارکتونو نگاه کردم ببینم اگر امین هست پیاده شم!!! نبودی
2810