2777
2789
خدا به شما و مادرتون صبر بده
برادرتون هم رحمت کنه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه عزیزان ممنونم و معذرت میخوام از کسایی که داغ دلشونو تازه کردم...واقعا فکر نمیکردم که کسایی باشن که مثل من برادر عزیزشونو از دست داده باشن.........من هیچکی و ندارم به غیر از مامانم.......همه هم بعد از مراسم ختم رفتن خونه هاشون و انگار نه انگار.........از دیشب که این تاپیک زدم خیلی آرومترم......همدردی خیلی دلمو آروم کرد........خدا به همتون خیر بده.........
دکتر فتح سامی 15 بهمن
الهام جان عزیزم دلم خدا برادرتو قرین رحمت کنه.......بمیرم برات.............ببخش منو که دوباره یادااور تلخیهای زندگیت شدم....

گل صنم جان خدا پدرتو رحمت کنه.......
دکتر فتح سامی 15 بهمن
موهای تنم سیخ شد چشمام پر از اشک شده وقتی آدم عزیزی و از دست میده هیچ حرفی نمیتونه تسلی روحش بشه از ته دلم میخوام خدا به شما و مادرتون صبر بده میدونم خیلی سخته ما هم عزادار مادربزرگمون هستیم با اینکه به قول همه عمرشو کرده بود و راحت شد ولی بازم من دلم براش تنگ میشه مگه میشه آدم عزیزشو فراموش کنه زمان فقط آدم و آروم تر میکنه ولی داغ عزیز تا ابد تو دل آدم میمونه
نمیدونم چی بگم فقط میدونم خیلی سخته بغض داره خفم میکنه
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خدا بهت صبر بده... به مادرت به همه کسانی که عزیزشونو از دست دادن و به همسر من که مامان مهربونشو 2 ماه پیش در اثر سکته از دست داد منم دلم براش تنگ شده .. همسرم عاشششششق مامانش بود.. داره دیوونه میشه
خدا رحمتش کنه
حتما خیلی پیش خدا عزیز بوده که از تو هیئت بردتش پیش خودش
خود امام حس شفیعش میشه

خدا به خودت ومادرت صبر بده
غسل صبر بکنید خیلی موثره...هرچند داغ این غم سرد نمیشه اما تحملش راحتتر میشه
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
خدا رحمتش کنه
حتما خیلی پیش خدا عزیز بوده که از تو هیئت بردتش پیش خودش
خود امام حس شفیعش میشه

خدا به خودت ومادرت صبر بده
غسل صبر بکنید خیلی موثره...هرچند داغ این غم سرد نمیشه اما تحملش راحتتر میشه
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
سلام با خواند ن حرفاتون جیگرم سوخت، گریه کردم .یاد رفتن بابای جوون 35ساله ام افتادم 12 ساله رفته هنوز منتظرم که برگرده ،هنوز باورم نشده .
یاد رفتن عمه جوونم 1 ساله که رفته و دآرم میسوزم .
از دست دادن جوو ن سخته. زمان هم کاری از دستش بر نمیاد وقتی غم به استخون برسه .
نفیس جان ماردتو دریاب ،نذ ار تنها بمونه ،دیوونه میشه، افسرده میشه ،مادره ،به نوعی مرد خونش بوده ،بوی شوهرش ، یاد آور شوهرش بوده .
نذ ار مادر تنها بمونه شده شما برین پیشش ،خونش بمونین ،اسباب بکشین .
٢ تا داداش مجرد دارم وقتی متاهل شدن رفتن سر زندگیشون میخوام مادرم رو بیارم پیش خودمون. جوونیشو خرج بزرگ کردن ما کرده نمیتونم حالا که رفتیم سر زندگیمون ایثار شو فراموش کنم .
خدا به شما و مادر سبررررر بده .
مامالی عزیز ممنون از همدردیت...خدا خیرت بده...شادی بده بهت همیشه

طلا جون توی فکرم که خونه مامانو بیارم نزدیک خونه خودم...آخه نمیشه که بریم پیشش...هرچی باشه شوهر من....نمیدونم والا...شوهرم آدم خیلی خوبیه....خیلی هم مامانمو دوس داره ولی...

دکتر فتح سامی 15 بهمن