2777
2789
عنوان

اولین .... رو یادتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 87 پست
ال سی دیشه  حالا یا سوکتش شل شده یا خدایی نکرده ال سی دی کلا آسیب دیده اطلاعاتتون از بین نمی ...

سپاس گذارم از پاسخ گوییتون 

خیالم راحت شد 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سپاس گذارم از پاسخ گوییتون  خیالم راحت شد

سلامت باشید

امری داشتید در خدمتم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما فردا برم تعمیرگاه اگر مورد خاصی گفت حتما با شما مشورت کنم  راستی کدوم شهرین

شمال هستم مازندران

ان شالله

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام صبح گوشی رابردم تعمیر گاه گفت کلا نیم سوز شده بعد یه گوشی لایو تمیز داشت گفت برد اون گوشی اصلی را بزارم روی اون لایوه به صرفه تره نمیدونم کار درستی بود یا نه فقط می خواستم زودتر به گوشی و اطلاعاتم برسم حالا گفته فردا برم تحویل بگیرم نظرتون چیه؟ کار درستی بوده؟چه نکته هایی را برا تحویلش دقت کنم؟

بازم ممنون 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ساژم بود مدلشو یادم نیست ولی خیلی ازش راضی بودم بعد پنج سال به خاطره ها پیوسته ولی دو تا اچ تی سی دارم هر دو ال سیدیش سوخته 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
ال سی دیشه  حالا یا سوکتش شل شده یا خدایی نکرده ال سی دی کلا آسیب دیده اطلاعاتتون از بین نمی ...

برنجا دستم رسید ممنون از لطفتون مثل قبلی یکدست و باکیفیت و خوش عطر 👌👌👌👌

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
برنجا دستم رسید ممنون از لطفتون مثل قبلی یکدست و باکیفیت و خوش عطر 👌👌👌👌

نوش جانتون

خداروشکر

سلام جناب ببخشید دیشب گفتین پی ام بدم برای باتری گوشی شیائومی مدل mi 4w چیشد پیدا میشه؟

سلام

خیلی پرس و جو کردم

فقط ی جا براتون پیدا کردم

سایتش معتبره و نماد اعتماد الکترونیک رو داره:

https://batterys.org/product/xiaomi-mi-4/