2777
2789
عنوان

اولین .... رو یادتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 87 پست

اینو ... رنگشم قرمز بود 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین گوشی ای که خریدم شب عید سال ۹۴ بود که جی 1بود....از شانس بدم لحظه سال تحویل برقا رفت و گوشیمم ...

مدلشو بفرمایید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اقاى من  اين سفارشاى ما چرا نمى رسه راستى ؟؟

سلام

شرمنده من از رو کاربریتون نمیشناسمتون متاسفانه

کی سفارش دادید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
Mi 4w

براتون فردا صبح پیگیر میشم

فقط ظهر تو این تاپیک ی یادآوری کنید 

ممنونم

تا صبح ببرم تعمیرگاه طوریش نمیشه حافظه اش منظورم کانالام وای خدای من قراره یه خبر مهم بهم بدن تو گرو ...

گروهتون که از بین نمیره

نگران نباش آبجیه من

مشکلش حاد نیست

دکمه پاور رو 15 ثانیه نگه دارید ، بهم نتیجه رو اعلام کنید

هفته ى پيش سفارش دادم  البته همسرم بهتون سفارش مى ده  قبلا سه چهار روزه مى رسيد  ا ...

ی پیام تو تلگراام بهم بدن لطفا 

اصلا بجا نیاوردم ببخشید

اولین گوشی ۵۱۳۰ نوکیا... قرمز رنگ دارم الان ال سیدیش شکسته پیدا نکردم السیدیشو خیلی دوسش دارم😞😞😞& ...

دارم ال سی دیش رو

گوشی نوکیاساده که ازوسط نصف شده باشه قابل تعمیر هست؟

نصف کامل؟؟؟

دارم ال سی دیش رو

چطور میشه بخرم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
2810