2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
اینم عکس ما

نسترن خیلی خوب شده عکس پندار.

مامانا بجنبین دیگه بقیه نمیخوان عکس بگیرن؟نی نی خوشکگلا زود بزرگ میشنا بجنبین.

مرسی شیوا جون.یونا اذیت نمیکنه که کم خوابه فقط .هههههههه منم خوابالو واسه همین غر غر میکنم.

طاهره و حسنا جون جیگراتون رو ببوسین از طرف من و یونا.

بانو ایرانی ماشالله به این پسر قند عسلت.با اون کت و شلوارش دیگه باید بری براش خواستگاریییییییی

خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییییییییییییییییی خدایا خدایا جیگراتون رو بخورم
خیییییییییییییلی ماهین همتون ....................بوسسسسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسسس

دلم میخواد بگیرم تو بغلم چند تا فشار آب دار بدم نی نی ها رو

افسون جون ماشالله یونا خودش یه پا هنر پیشه هست چه عکس مامانیییییییییی
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
ببخشید نسترن جون تو کارت دخالت کردم ولی گفتم حیفه عکس به این قشنگی کوچولو باشه خودم با اجازه خودم بزرگش کردم

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
شهرزاد جون عکس ترنم خیلی خوب شده.راستی پشت زمینه عکس من اتبیه چون رو موکت گرفتم.گفتم دیگه بیخیال زمینه پشت بشم.

بهداد و یکتای خوردنی رو هم ببوسین مامانا.

گلسان عکس داریوش خیلی خوب شده.بچه اروم خوابیده که.پس من ببینی با چه سختی از یونا عکس میگیرم.دوربین رو میزارم رو حالت ورزشی از بس که تکون میخوره هههههههه
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
باران 29 روزه در حال می می خوردن انگشت مامیشو گرفته:

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اینم طنین خانم
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شیطنت های طنین خانم
لبخند زیبای طنین خانم
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
2810