2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
داریوش در 57 روزگیش
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
داریوش بعد از اینکه لباسشو خیس کرده بود(یه عالم شیر رو بصورت فورانی رو لباسش ریخت)
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
النای بازیگوش
Img4Up

خواب النائی
Img4Up

النا و می می
Img4Up

النا در بغل من
Img4Up

اینم النا در ساعت 4 صبخ امروز در حال گریه
Img4Up

النای پیروز بعد از گریه شبانه . ساعت 8 صبح
Img4Up
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

arshan khane 2 maheeeeeeeeee

مولتی هاستر

مولتی هاستر

مولتی هاستر
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
الهییییی چه نی نی های نانازی

من که روزی چند دفعه میام نگاشون میکنم

یکی از یکی خوشمل تر قررررررررررررررررررررربونشون

مارال رادوین چه سیاستمداری هااااااااااا؟......
ای خداجونم شکرت که دوباره مامان شدم...خودت دخترام و حفظ کن
مریم من عکسو ری سایز میکنم بعد اینجا آپلود میکنم. گزینه اخر http://up.iranblog.com/index.php
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
افسون یونا چه نازه تو عکسی که از حمام اومده. خیلی چهره معصومی داره. بهش نمیاد اذیت بکنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
طنین گرسنه!!!!!
فیس تو فیس!!!
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
2810