2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
الهییییییییییییییییی باران رو ببین.شیوا خوشگله هم که با اون دختر تو دلیش.اره واقعا خوبه دختر داشتی و ورم نکرده بودی.معلومه باران حسابی بهت حال داده بود.

این رهام هم که خیلی ناز شده ماشالله مخصوصا اون پوزخندش کشت منو

مرضیه جون عکس ارشان قشنگ شده.من که هنوز هیچ اقدامی نکردم برای گرفتن هیچ کدوم از این عکسا.ولی شیوا راست میگه یونا که ریزه کلا فکر نکنم عکسه خوب بشه.حالا امتحان میکنیم

داریوش تپلی هم که خیلی قیافه مظلومی داره.از اون شاه خوبا هست فرزانه جون

خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانا.
اینم هاج زنبور جیگر عسل ما
مولتی هاستر

مولتی هاستر

طبق معمول آقای دوربینی که حتی حاضر نیست یه لحظه هم چشم از دوربین برداره
مولتی هاستر

و اینم فرشته کوچولوی ما
مولتی هاستر

البته اینو بگم که آقا واسه اینکه مثل جغد به دوربین زل نزنه. مجبور شدیم که الکی هندی کم رو بگیریم دستمون تا حواسش پرت شه. هر چند که خیلی کوتاه توجهش به هندی کم جلب می شد و زودی بر میگشت سمت دوربین عکاسی.
خلاصه که آبروی ما رو برده از بس که مثل ندیده ها زل میزنه به دوربین
سلام .....اینم عکس پارتی دیشب....هههههههههه
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
ممنون افسون جون....
راستی چقدر مامان خوشگل وخوشتیب تو این کلوپ داریم ها....بهتره بنویسیم کلوپ مامانهای خوشتیپ و نی نی های نازشون.....
ممنون مامان یکتا جون....راستی پسر عموت چند وقتشه؟؟؟؟
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
مامان ارنیکا خیلی شبیه دخترتی....(یعنی دخترت شبیه خودته...هههه)ایشاله که بزرگ شد مثل مامانش همینجوری خوشگل میمونه...
سمیرا ی چشم رنگی چرا پسرت رنگ چشاش به تو نرفته....ولی خداییش ماشاله پسمل خوردنی داری......
مامان نیوشا وشاینا خانم و بابایی هم که حسابی خوشتیپ کردن دارن میرن عید دیدنی.....واسه خودتون اسپند دود کنید.....
بوسسسسسسسسسسسس واسه مامانای خوشتیپ و جیگراشون
وای به به چشم ما روشن.نیوشا جون ماشالله.خونواده خوش تیپ.شاینا هم که گل سر سبدتونه.
ببوسشششششششش

ای خدا این داریوش جیگر رو ببین.خاله راستش رو بگو پارتی رفتی کدوم دختر کلوپ رو با خودت بردی؟

مامان پرنیان خوش اومدی.
چه دختر نازی ماشالله خدا حفظش کنه.خیلی خوشگله.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
2810