2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای یه نو عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌فاطمه‌جون خدارحمت‌کنه‌زن‌برادرتو... عزیزم‌اگه‌میشه‌برو‌تو‌تاپیک‌اسمهای‌نامانوس‌‌وخنده‌دار.... فرنوش‌ایجاد‌کرده‌بود شما‌بدون‌اینکه‌پست‌منو‌درست‌بخونین‌بهم‌توهین‌کردین اونجا‌بهتون‌توضیح‌دادم‌هلان‌باگوشیم‌نمیتونم‌کپی‌کنم درخواست‌دوستی‌هم‌نتونستم‌بدم....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
خدا به داداشت صبر بده خیلی سخته من که اشکم دراومد کاشکی همه ماها باور میکردیم مرگ همینقدر نزدیکه از تک تک لحظه هامون واسه درست زندگی کردن استفاده می کردیم نه واسه حسادت و پول بیشتر جمع کردن الهم صلی علی محمد و آل محمد
انجام پروژه های کامپیوتری و ترجمه مقاله http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=871021
سلام خدا رحمت کنه .عروستون رو . نمیدونم چرا ولی خیلی دوست دارم بدونم الان خانوادت در چه حالین ؟تقریبا 2 سال گذاشته برادرت هنوز تو فکرشه
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
مامانی لینده من تاپیکی که توش توضیح دادی همسرت فوت شده خوندم و واقعا برات ناراحتم دوستم خدا بیامرزتش
شفای فرشته مهربونیام رو که نگرفتم میشه حالا برای شادیش صلوات بفرستید!!!!!!!!!!!!