2777
2789
عنوان

دکتر فریبا صیقلی بیایید دوستان..

| مشاهده متن کامل بحث + 8704 بازدید | 37 پست
من خیلی راضی نبودم

چرا ؟ علتشو میگید ؟ واینکه اگر از دکتر دیگه ای راضی هستید بفرمایید؟من دنبال دکتر گوارش خوب هستم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟ علتشو میگید ؟ واینکه اگر از دکتر دیگه ای راضی هستید بفرمایید؟من دنبال دکتر گوارش خوب هستم

عزیزم از دکتر صیقلی راضی نیستید مگه دنبال دکتر دیگه ای هستید؟ منم پسرم ۲۷ماهشه فک کنم رفلاکس داره بالا میاره گاهی دارووش چیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

من خواهرم ۱۷سالشه ..از سن ۴، ۵ سالگی همیشه میگفت شکمم درد میکنه.. دکترای مختلفی بردیمش ولی هیچ دارویی روش اثر نداشت یا اگه اثر داشت کوتاه مدت بوده!

تو ۱۰سالگیش یه بار بردیمش پیش دکتر صیقلی تشخیصشون ورم معده و سندروم روده ی تحریک پذیر بود..دکتر دارو نوشتن ولی خاطرم نیست چی بوده ولی گفتن پرهیز غذایی خیلی بیشتر از دارو اثر میکنه.. 

خواهرم نزدیک به ۳سال اصلا درد نداشت چون پرهیز غذاییشو رعایت میکرد اما بعد از اون چون پرهیزشو گذاشت کنار درداش دوباره برگشت و الانم هر وقت کامل رعایت میکنه خوبه

پرهیزای غذایی هم تا جایی که یادمه اینا بوده👇🏻

قهوه، چای، شکلات، نوشابه، فست فود، سس گوجه که کلا حذف بوده

حبوبات هم حتما باید با مصلحش خورده بشه و کلی شرایط پخت داره که تو گوگل هست