2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست
عزیزم منم دقیقا شرایط تورو دارم .با این تفاوت که شوهرم با من اصلا روراست نیست و من از دیگران می فهمم این خریدا پول اونه .صبح تا شب کار می کنه اما روز به روز اونا پیشرفت می کنن .من که راهی پیدا نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبول ندارم عزیزان . قبول دارم اینا انقدر بد باشنا هر چی بگی از یه عده بر میاد .ولی با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد .4 روز دیگه بچت بزرگ میشه میشینی بدبختیت تماشا میکنی حسرت این روزا رو میخوری که میشد کاری کنی ونکردی بخازر چی بخاطر ترس از اونا یا نجابت
من بودم فقط شلوغ کاری و بی ابروئی می کردم می گفتم یا من یا پول داذن به اونا
اگر پول دادن به اونا رو انتخاب می کرد هم جهنم می رفتم

دیگه این پولها خیلیه
والله ما هم کمک می کنیم به خانواده من به خانواده همسرم حتی هر ماه ولی این دیگه گنج قارون می خواد یعنی چی
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
مشکل همینه دیگه مهتا جان .بخدا وقتی اینا رو میگی حسابی بهم میریزم از سادگی خودمون . ولی همش از ترسته بذار داغون شه اگه قرار بخاطر هزینه کردن توی زندگی خودت زندگیت از هم بپاشه که ین اتفاق نمی افته .
الا جان شوهر منم بهم نمیگه حودم می فهمم
مثلا دارم لباساشو میشورم اتفاقی تو جیبش قبض واریز پیدا می کنم ....
تمام اس ام اس های تو گوشی شوهرم فقط شماره کارت و حساب خونواده هست
برادر - این خواهر اون یکی .... دامادا حتی
دقیقا مثل من من باردارم اینقدر در عذابم نه بی ابرویی بلدمنه جواب دادن به حرفاشون .باور میکنی اولین روز بعد از درس شوهرم تمام پول درسی که داده بودن بهشو خواستن شوهرم 40 میلیون وام گرفت داد بهشون اما از ماه بعد هر چی کار می کنه زندگی اونا خوب میشه
دقیقا مثل من من باردارم اینقدر در عذابم نه بی ابرویی بلدمنه جواب دادن به حرفاشون .باور میکنی اولین روز بعد از درس شوهرم تمام پول درسی که داده بودن بهشو خواستن شوهرم 40 میلیون وام گرفت داد بهشون اما از ماه بعد ش هر چی کار می کنه زندگی اونا خوب میشه
دقیقا مثل من من باردارم اینقدر در عذابم نه بی ابرویی بلدمنه جواب دادن به حرفاشون .باور میکنی اولین روز بعد از درس شوهرم تمام پول درسی که داده بودن بهشو خواستن شوهرم 40 میلیون وام گرفت داد بهشون اما از ماه بعد ش هر چی کار می کنه زندگی اونا خوب میشه
الا جون چیزهایی که من تا اینجا تجربه کردم
۱-نباید باهاشون ساده مثل یه هالو رفتار کرد
۲-نیاید هرگز بفمن با شوهرت مشکل داری یا قهری
۳- نباید بفهمن که ازشون بدت میاد (چون سریعتر از من عمل می کنن )
الان به اینجا رسیدم که شوهرم رو باید از چنگ اونا دربیارم
ولی راهشو نمی دونم
فقط رفت و امد و تحویلایی که می گرفتمشون رو کم کردم
بدترین بلاها تو حاملگی سرم اومد
حتی یه بار به خاطر کارهای عوضی این برادر شوهر بی ابروم اینقدر خالم بد شد که نمی تونستم نفس بکشمو مصف شب رفتم بیمارستان
کلی امپول . سونو ..
همش به خاطر این عوضی ها