2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25818 بازدید | 179 پست
دقیقا
فقط مادر شوهر
ولی من عزمم رو جزم کردم که این وضعیت رو تموم کنم هر جوری که شده
یه لحظه فکر کن شوهر منه تمام روز پیش منه اگه من نتونم به راه بیارمش اون چطوزی باید با یه تلفن این کارو بکنه
باید شوهرم رو از چنگشون دربیارم
بیاد روزی بیاد که بشیننن پیش خودشون فکر کنن که اگه از این غلطهای اضافه نمی کردن الان هم پسرشون رو داشتن هم عروسشون رو هم نوهشون رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اترین جون باید یه راهی پیدا کنم
باید یه جوری محترمانه جلوشون دربیامو از زندگیم دفاع کنم
باید شوهرم رو روشن کنم
ولی راهشو نمی دونم
اونا فکر می کردن که من تا حالا خیلی خنگمو نمی فهمم
الانم که فهمیدن کمتر میرم و میام شاکی شدنو می خوان ادبم کنن (مثلا )
اگه یه تغییری تو رفتار شوهرم نسبت به خودشون احساس کنن اونوقت احساس خطر می کنن
نمی دونم اون موقع اروم میشن و ادم میشن یا بدتر میشن
عزیزم امتحان کن ایشالا که درست می شه .ولی ما راه درازی داریم برای درست کردن همسرامون من که زود کم میارم گریم می گیره .یه خواهر شوهر دارم که حرفش اینقدر مهم که هرچی من تلاش می کنم یک کلمه حرف اون کارو خراب می کنه
مهتا جون خانواده شوهرم ترکن.خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.با پنبه سرمیبرن.انقدر انقدر انقدر انتظاراتشون از آدم و مخصوصا پسراشون زیاده که خدا ازم نگذره اگه بخوام دروغ بگم. عروسو مثل سارق پسرشون میدونن و فقط تلاششون اینه که واسه اونا مایه بذاره و اگه زمانی شوهرم بمن برسه از حرصشون میمیرن.چقد از دستشون خون گریه کردم.شوهرم بیکاره ولی اگه پولی هم از ارث پدریش واسش مونده باید خرج مادر و خونه چوبیه روستایشون کنه و از ترس اینکه مادرشو تنها بذاره، واسه من خونه مستقل نمیگیره.اینا اینجور بار اومدن و دست خودشون نیست، باید خدمتگذار مادرشون باشن و زمانی جوگیر میشن که فقط مادرشون بجای تشکر فقط نق بزنه.شوهرم مرد خوبیه ولی مادرش بامن کاری کرد که آرزوی مرگش رو کنم که بالاخره شاید منم باشوهرم خونه مستقل به دور از خواهراشو و اقوامش داشته باشم.حرفام خطاب به همسرم بود نه با ترکها.
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
خدا بهت صبر بده مهتا جان، به نظر من یک کار جدی برای زندگیت انجام بده، بهش خیلی رک بگو که تا فلان تاریخ خونه میخوای، سعی کن خرج بتراشی، طلا بخر، ازش یک سرمایه بزرگ بگیر و یک درآمدی هم برای خودت راه بنداز، با این کار یک تیر و دو نشون میزنی
انیتا جون راست گفتی واقعا
درد من هم همینه .واقعا فکر می کنم تا زنده بودن اون زن داستان من همینه
واسه همین باید یه کار اساسی بکنم
شوهرم رو از چنگ دربیارم
چند وقته ازدواج کردی ؟
من اگه یه جیزی از شوهرم بخوام میگخ باشه
ولی اگه مادرش یه چیزی ازش بخوا میگه چشم
نکبت
بچه ها دلم می خواد شوهرمو له کنم . دوباره دیشب فهمیدم بازم به اون عوضی ها ۱۰تومن پول داده دیگه نمی دونم به خاطز چی !!!
به نظر شما باید باهاش جدی خرف بزنم ؟ یا باید با سیاست دیگه هیچی به روش نیارم ؟
به خدا دارم دیوونه میشم . نمی دونم چی درسته چی غلط
تور و خدا راهنماییم کنید
شما اگه بودین چی کار کی کردید ؟