2777
2789
عنوان

بچه ها کمک .وقتی یکی پلاکتای خونش کمه و باید سریع عمل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
امروز عمل داشت .یعنی همین امروز بهش پلاکت میزنن.؟ آخه چیزی نمیگن راجب پلاکت زدن.میگن باید پلاکتاش زی ...

احتمالا ویتامین باید مصرف کنه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من پلاکتم پایین بود هیچ درمانی اثر نداره فقط باید خودش بالا بره موقع عمل هم چند واحد پلاکت اماده م ...

ببین عزیزم.الان اگه مثلا کلا بالا نیاد عملش میکنن دیگه ؟من میگم چرا نمیان بهش پلاکت بزنن.؟

عزیزم به خدا همه خواهرشوهرا بدنیستن.ایشالا خواهرشوهرشماهم خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پلاکتم پایینه وجراحی برام ممنوعه

اما سزارین اورژانسی شدم😊

قبلش برام پردینزلون تجویز کرده بوده تو اتاق عملم دادن خوردم همین دارو رو تزریق هم کردن بهم قبل عمل

پلاکتم رفت بالا

تامام

ببین عزیزم.الان اگه مثلا کلا بالا نیاد عملش میکنن دیگه ؟من میگم چرا نمیان بهش پلاکت بزنن.؟ عزیزم به ...

بله استرس هم تاثیر داره.شاید دکتر متخصص خون تو بیمارستان حضور نداره منتظر اونن. بله عمل میکنن.نگران نباش

اونایی که به شهدا اعتقاد دارید : واسه حاجت منم دعا کنید و صلوات بدین.ممنون
منم پلاکتم پایینه وجراحی برام ممنوعه اما سزارین اورژانسی شدم😊 قبلش برام پردینزلون تجویز کرده بوده ...

پلاکتت چند بود؟

منم پلاکتم پایینه وجراحی برام ممنوعه اما سزارین اورژانسی شدم😊 قبلش برام پردینزلون تجویز کرده بوده ...

چه خوب.خداکنه امروز  فردا باهمین دارویی که میگی عملش کنن.شما بیمارستان دولتی عمل شدین؟

۱۵۰۰۰ شده بودم فکر میکنم اخرین بار

واسه شما خیلی پایین بوده.واسه همین دارو دادن.الان چی بازم پایینه؟علتش رو نفهمیدی چیه؟

واسه شما خیلی پایین بوده.واسه همین دارو دادن.الان چی بازم پایینه؟علتش رو نفهمیدی چیه؟

اره پایینه تو بارداری هم خیلی پایین میومد

بطور عادی هم۱۰۲۰۰۰ بود

یعنی مجرد بودم چکاپ دادم درخواست تکرار دادن وبازم همون بود

بعد ازدواج وقبل بارداری هم سونو رفتم گفتن موردی نیس برو نمونه مغزواستخوان اگه مشکل نداشت بعدباردارشو

اما من ترسیدم ونرفتم😁

اما توبارداریم هر هفته آزمایش میدادم وپلاکتمو چک میکردن

خدا روشکر به خیر گذشت

اره پایینه تو بارداری هم خیلی پایین میومد بطور عادی هم۱۰۲۰۰۰ بود یعنی مجرد بودم چکاپ دادم درخواست ...

همیشه مشگل مغز و استخوان نیست گاهی ایراد از طحاله چکش کنید

من پلاکتم پایین بود هیچ درمانی اثر نداره فقط باید خودش بالا بره موقع عمل هم چند واحد پلاکت اماده م ...

الان پرسیدم میگه 40000هست پلاکتاش.دکتر گفته از 100 تا تو 65تاداری نمیدونم یه همچین چیزی

2810