2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
ترافل خرما

خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین
طرز تهیه:
*ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید
بعد اونها رو ابکش کنیدو به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنیدهسته خرما رو هم در بیارید.گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید
*بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
*نکته:من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

*خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیمنکته: اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.و داخل پودر نارگیل بغلتونید.بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.
خیلی خوشمزس من که نی نی خیلییییییییییییییییییییییییی دوست داشت
باران ستایش جان نی نی های ما هم که دندون دارن فرق چندانی نداره با 4تا دندون جلو که نمیتونن غذا بخورن.منم غذا رو با دستم نرم میکنم بهش میدم نگران نباش
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان آرش جون از دستورت.
راستی من دیروز برای آرمی بانو حلیم گندم درست کردم. بسیار خوشش اومد.
ممنون از پیشنهاد دهنده اش.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مامانه آرش بچت متولده چه ماهیه؟
آخه من هنوز میترسم اینارو بهش بدم

منم حلیمو درست کردم خورد ولی فقط 2 بار بعدش واسش تکراری شد دیگه نخورد

مسقطی رو هم درس کردم گرمشو خیلی خوشش نیومد ولی سردشو بعده غذا میدم بخوره دوست داره

من هیچ دستوره جدیدی ندارم که بگم شرمنده
نسیم جون توجه نکردم شاید حدودای 4 یا 5 قاشق غذاخوری.بین غذاش بهش آب میدم قبلا ماست میدادم ولی معدش با ماست سازگار نیست اگر بین غذاش ماست بدم خیلی وقتا گلاب به روت میاره بالا مخصوصا اگر با تخم مرغ بدم.

من حریره رو آبکی تر بهش میدم اینجور بیشتر دوست داره.

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
این هفته به منو غذا سمنو،سوپ جوانه ماش وقارچ,ماهی(تیلا پیلا)گرفتم گوشتش نرم وخوشبو وبی استخوان امروزظهرمیخوام بدم خودم قبلش امتحان کردم عالی بود حالابچه هاهم دوست داشته باشند اضافه شد
خدایامتشکرم ودوست دارم
آشپزی برای کوچولوها لذت بخش است
یک عصرانه ی ساده و مقوی
مواد لازم:
یک عدد سیب زمینی آبپز
یک عدد تخم مرخ آبپز
نعناع خشک به مقدار دلخواه
نمک
کره

طرز تهیه:
سیب زمینی و تخم مرغ آب پز را رنده می کنیم و کره و نمک و نعناع خشک را به آن اضافه می کنیم. به صورت توپی های کوچک -کمی بزرگتر ازفندق- گرد می کنیم. این توپی ها هم به صورت ساده مورد توجه بچه هاست و هم می توانید آنها را در انواع پودرها مانند پودر گردو، پودر پسته، پودر نارگیل، پودر کنجد و ... بغلتانید. من گاهی یک هویج خام را هم در داخل مواد رنده می کنم.
*
ارزش غذایی میوه خرما :
این میوه سرشار از انواع ویتامین از جمله آ ،ب ،ث ،ای و دارای فلزات معدنی مثل فسفر ،کلسیم ،آهن ،ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارد

خرما به علت داشتن منیزیم ، انرژی عضلانی بدن را تقویت می‌کند و نیروی عمومی بدن را افزایش می‌دهد و به علت داشتن فسفر موجب تقویت حافظه می‌شود.

بیشترین اهمیت خرما به علت تامین فیبر گیاهی است.به گفته دانشمندان مصری ، خوردن ‪ ۸۰‬گرم خرما، ‪ ۱۰‬درصد نیاز روزانه بدن به نیاسین را جبران می کند.

“نیاسین” برطرف‌کننده مشکلات گوارشی، روانی و پوستی است.
این مقدار خرما همچنین پنج درصد نیاز روزانه به ویتامین‌های ‪ B1‬ و ‪B2‬ را که در سلامت اعصاب و دستگاه گوارش نقش دارند ، تامین می‌

این میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده . برای شنوایی ’ بینایی ’ درد کمر ’ درد مفاصل ’ سیاتیک’ درمان سینه و ریه مفید است .

با توجه به فوائدی که ذکر شد به چند میان وعده ی دارای خرما اشاره می کنم:

"حلوای خرما"

مواد لازم :
آرد نان سنگک:150 گرم (1 پیمانه )

روغن جامد :50 گرم

روغن مایع:125 میلی لیتر (نصف پیمانه)

خرمای بدون هسته :20 عدد (ترجیحاً خرمای دشتستان)

مواد لازم برای تزیین:
پودر نارگیل:به میزان لازم

پودر پسته :به میزان لازم

کنجد :به میزان لازم

طرز تهیه :
آرد سنگک را در تابه ای بریزید و مخلوط روغن جامد و مایع را به آن بیفزایید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کاملاً سرخ شود؛ به اندازه ای که رنگ آن قهوه ای کم رنگ شود.خرمای هسته گرفته را به آرد سرخ شده بیفزایید و مرتب هم بزنید تا خرما نرم شود و آرد و خرما به صورت خمیری یکدست شود.
قالبی را چرب کنید و حلوای آماده را در آن بریزید و فشار دهید تا شکل گیرد.سپس آن را مانند کیک در ظرف مناسب برگردانید و روی آن را با کنجد، پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.

در صورت تمایل می توانید این حلوا را به روش دیگری هم آماده کنید؛ به این ترتیب که حلوای آماده شده را به شکل توپ های کوچکی در آورید و سپس آنها را در کنجد، پودر نارگیل و پودر پسته بغلتانید که این روش خوردنش برای کودکان دلپذیر تر است.

"کیک خرما"

مواد لازم:

پودر شکر=2/1 لیوان
خرما بدون هسته=1 لیوان
آب جوش=1 لیوان
آرد=2 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
وانیل=کمی
روغن مایع=2/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین=کمی
نمک=کمی
هل و زعفران=کمی

طرز تهیه:
1. ابتدا خرما را در ظرفی ریخته روی آن آب جوش بریزید بگذارید نیم ساعت خرما در ظرف بماند تا نرم شود.
2. تخم مرغ+روغن+خرما به همراه آب آن در مخلوط کن ریخته مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. در ظرف دیگری بقیه مواد را با هم مخلوط کرده هم بزنید سپس مخلوط خرما را به مواد اضافه کرده با همزن برقی بزنید.
4. در آخر مغز گردوی خرد شده را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.

5. مواد را در قالب کیکی که از قبل چرب کرده و کمی آرد پاشیده اید ریخته سپس ظرف را به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 165 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک بپزد.

+ نوشته شده در شنبه سیزدهم شهریور 1389ساعت توسط مامان ضحا | 10 نظر
میان وعده با طعم کدو حلوائی

برای داشتن یک میان وعده مفید کدو حلوائی را به قطعات کوچک تقسم کنید و آنها را آب پز کنید یا توی روغن سرخ کنید.میتونید کدوها را با کمی شکر مخلوط کنید اما پیشنهاد من اینه که با ماست میل کنید.مطمئنم خودتون و کوچولوهای نازتون خوشتون میاد(شمالیها کدوی سرخ شده را با مخلوط ماست و سیر رنده شده می خورند.چون ممکنه سیر خام برای معده کوچولوها خوب نباشه من سیرش را حذف میکنم).

این میان وعده ساده که سریع هم آماده میشه سرشار از ویتامین آ است.در 100 گرم کدو حلوائی 1600 واحد ویتامین آ وجود داره.کدو حلوائی همچنین دارای سدیم و پتاسیم فراوان، و سرشار از ویتامین B و C است و باعث مقاومت بدن در برابر ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا می شود.

خودم کدو حلوائی را به تکه های کوچک تقسیم می‌کنم و توی فریزر نگهداری می‌کنم.اینطوری برای درست کردن غذاهای دخترم (سوپ،مایع ماکارونی،پوره میوه:مخلوطی از کدو،هویج و...) میتونم خیلی سریع ازش استفاده کنم.البته پیشنهاد میکنم مدت زمان نگهداری در فریز زیاد طولانی نباشه.

پینوشت مهم:خرد کردن کدو بر عکس پختنش کار سختیه.مراقب انگشتان نازنینتان باشید.لازم نیست پوستش را بکنید .میتونید با پوست آب پز کنید.اینطوری راحتتره .

پینوشت 2:کدو خاصیت سردی داره.در ترکیبش با مواد دیگه باید کمی دقت کرد.

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ نصف سینه کوچک پخته شده مرغ

ـ سیب زمینی ۲ عدد

ـ تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد

ـ پیاز رنده شده ۱ عدد

ـ پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری

ـ پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری

ـ دارچین قاشق چایخوری

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

مرغ و سیب زمینی پخته سرد شده را ریز ریز کنید و با بقیه مواد محلوط کنید وروغن را در ماهیتابه بریزید و مواد را در آن با حرارت کم سرخ کنید . هنگام سرخ کردن کوکو درب ماهیتابه را ببندید تا کوکو پف کرده و مغز پخت شود.

سوپ مرغ با ماکارونی
مواد لازم:

مرغ: ۶/۱ یک ران مرغ
ماکارونی سبوس دار: به مقدار لازم
عدس: ۲ قاشق غذا خوری
کدوی سبز: یک بند انگشت
گوجه فرنگی پوست کنده: یک عدد کوچک
پیازچه یا پیاز: یک عدد متوسط

روش آماده سازی:

عکس تزیینی است

ابتدا عدس ها را بپزید و برای اینکه عدس نفاخ آور برای شیرخوار شما مشکلات گوارشی پدید نیاورد از راهنمایی های این پست بهره بگیرید. کدو را حلقه حلقه کنید و همراه با گوجه فرنگی پوست کنده به عدس بیفزایید. ماکارونی ها را هم در ظرف جداگانه ای آب پز کنید. نحوه پخت گوشت مرغ به این ترتیب است که ابتدا در یک ظرف آب می ریزید و آن را می جوشانید. مرغ را در ظرف قرار دهید به نحوی که همه آن داخل آب قرار گیرد. یک عدد پیازچه را نصف کرده به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید. ظرف در دار کمک می کند که دمای گوشت هنگام پخت بالا رفته و میکروبهای موجود در مرغ خام از بین برود. پس از یکساعت مرغ را همراه با چند قاشق از آبی که پس از پخت در ته ظرف باقی مانده خارج کنید (بدون پیازچه) و به مواد عدس و کدو و گوجه فرنگی بیفزایید. مقداری از ماکارونی آب پز شده را جدا کنید و بقیه را داخل بقیه مواد در حال قل زدن بریزید. غذا را پس از سرد شدن میکس کنید یا با پشت قاشق له نمایید. ماکارونی های باقی مانده را در بشقاب مورد علاقه فرزندتان ریخته و پیش روی او بگذارید. ماکارونی های لغزان و فرار تا مدتی کودک را سرگرم می کنند تا شما غذا را به او بدهید. علاوه بر این ممکن است چند تایی از آنها را هم بخورد!!! نوش جانش.

نکته ها:

با افزودن به اندازه مواد موجود در هرم غذایی یه وعده اصلی غذای کودک از تامین مواد مورد نیاز برای رشد بدن کوچک او در هر روز مطمئن شوید.
ماکارونی سبوس دار دارای ویتامین های گروه ب است که برای خونسازی، کارکرد درست دستگاه عصبی و رشد مناسب کودک کاربرد دارد. همچنین منبع مناسبی برای کسب کالری و انرژی در شیرخوار و نوپا به شمار می آید.
عدس (یا سایر حبوبات به غیر از لپه و نخود تا یکسالگی) در جذب آهن موجود در گوشت مرغ به دستگاه گوارش کودک کمک می کند.
کدو ملین است و دارای مقادیر معتنابهی ویتامین آ است (برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید) و یکی از اعضا مفید گروه سبزی ها است!