2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام مامان های گل افرین چه کار خوبی کردین تاپیک هارو جدا کردین منم استفاده کردم منونراستی رادین تخم مرغ نمیخوره عوضش عاشق لبنیاته کسی جرات نداره جلوش دوغ بخوره البته من دوغ محلی بهش میدم سوپشم میخوره البته نه زباد دمی گوجه با ماست هم میخوره سیب زمینی اب پز له شده با روغن زیتون دوست داره هوراستی رادیندعاشق پیازه و تا بخوام پوست بگیرم میدوه میاد ازم میگیر
سلام مامان های گل افرین چه کار خوبی کردین تاپیک هارو جدا کردین منم استفاده کردم منونراستی رادین تخم مرغ نمیخوره عوضش عاشق لبنیاته کسی جرات نداره جلوش دوغ بخوره البته من دوغ محلی بهش میدم سوپشم میخوره البته نه زباد دمی گوجه با ماست هم میخوره سیب زمینی اب پز له شده با روغن زیتون دوست داره هوراستی رادیندعاشق پیازه و تا بخوام پوست بگیرم میدوه میاد ازم میگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاری مواد تخم بلدرچین 7 برابر تخم مرغ معمولیه پس به نظرم همون یکی رو بدی کافیه با اینکه کوچولوئه.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلاممممممممممممم
بهاری جونم انشالله گل پسرت اشتهاش برمیگرده . ارنیکا هم یه مدت اینطور بود الان خوب شده
منم تخم بلدرچین رو دو روز درمیون دو عدد ابپز با کره و ماست میدم یا میریزم تو سوپش

تخم کبک رو نمیدونم - باید از ملودی بپرسی . اون میده .
فکر نکنم موردی داشته باشه

امروز جاتون خالی قیمه گذاشتم میخوام خورشتشو با نون تیلیت کنم با گوشتش بهش بدم - حالا به نظرتون لپه هاشو له کنم بهش بدم ایرادی داره ؟ از الان میتونه لپه بخوره ؟ دل درد نگیره ؟

مرسی
سانی توی کارت بهداشت نوشته از 9 ماهگی همه حبوباتو میتونی بدی.
فکر نکنم مشکلی داشته باشه. نوش جون آرنی گلم.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
من هم از اب گوشت یا اب خورش هام برا رادین تلیت درست میکنم بعضی وقتام ماست براش تلیت میکنم خیلی دوست داره امتحان کنید مخصوصا تو گرما بهشون میچشبهامروز تک یوپش بلغور گندم بو داده ریختم خیلی خوشمزه شده بود دوست داش
سلام
مامانا...تا حالا شیره انگور رو به نی نی هاتون دادین؟ خیلی مفیده...سرشارازآهنه وکلی ویتامین داره
من ارده روبا شیره انگور قاطی میکنم وباتیکه های کوچولوی نون میدم به مهدیار خیلـــــی خوشمزه ست.
یه بار امتحان کنین..در ضمن ارده هم خیلی مفیده در واقع همون کنجده
نه پپو جون...الان که اکثر نی نی هامون 10 ماه تمام رو دارن و همه چیز به جز غذاهای ممنوع رو میتونن بخورن...من که از یکی دو ماه پیش بهش ارده رو با شیره انگور میدم و خدارو شکر چیزی نشد...هم واسه افزایش هوششون خوبه و هم از کم خونی جلوگیری میکنه و هم برای رفع یبوست مفیده...
امتحان کن اولش یذره بده ببین حساسیت نشون میده یا نه؟
سلام دوست جونا
منم یه پسر 9 ماه و نیمه دارم و همین امروز با این تاپیک اشنا شدم خیلی خوبه چون منم همش به این فکر میکنم چی باید بهش بدم؟ چی براش ضرر نداره؟ چطوری غذاهاش رو متنوعتر کنم؟؟

ظاهرا میتونم جواب سوالامو اینجا پیدا کنم ولی راستش فرصت ندارم همه صفحات رو بخو.نم کاش یکا از دوستان که خلاصه مفید مطالب رو داره برام اینجا بزاره؟ ضمنا سوال مهم من از دوستام که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارن اینه :

لیست غذاهای حساسیت زا برای نینی و خودم که چونکه بهش شیر میدم چیه؟؟ کوچولوی من حساسیت داره چشمها و گوشهاش وگاهی بینیش رو خیلی میخارونه هنوز هم نفهمیدم دقیقا به چی حساسه
مروارید جون برو اینجا جواب سوالاتو میگیری

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=57440&PostID=16397571#16397571

و اینجا هم برو

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18464&ChatDate=4-2-1392
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
سلام
مسالتون :
1 - شما ماکارونی رو چطور برای فسقلی هاتون می پزید ؟ چیا توش می ریزید ؟ چطوری بهشون می دید نوش جون کنن ؟ چطور طعم دارش می کنید ؟
آخه مثله خودمون بزرگ باشه (نه به اون بزرگی ها مثلا یک چهارم یه ماکارونی) بازم آرنیکا نمی تونه بخوره !
2 - موز رو چطوری می دید ؟
3 - یادم رفت ....
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2810