2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
حلیم هم خوبه اما برای اواخر ماه هشت به بعد بهتره بدین. من اینظطوری درست میکردم گندم رو تو یک دو سه آسیاب میکردم و با آب زیاد میگذاشتم کاملا بپزه بعدش گوشت رو جدا گانه میپختم با پیاز. بعد به گندم اضافه میکردم و میریختم تو مخلوط کن و کامل میکسش میکردم و دوباره میگذاشتم روی گاز و مرتب همش میزدم اگه بچه نزدیک به یکسالش باشه میتونین توش شیر هم بریزن . بعد هم توش شکر میریختم و میدادم به هستی . دوست داشت

خوشحالم که خوشتون اومد.
من آرمیتا رو میزارم توی کریر و بهش غذا میدم. راستش هنوز دارم در برابر اصرار شدید دیگران برای خرید روروئک مقاومت می کنم....
پس میشه بیسکویت مادرو از حالا داد؟
راستی بچه ها شماها برای دادن آب به نینی هاتون چکار می کنین که نریزه؟
آرمیتا یه لیوان سوپاپ دار داره که فقط وقتی میک بزنی ازش آب میاد بیرون، اما آرمیتا بلد نیست ازش استفاده کنه و تا میدم دستش عین دندونگیر فقط گازش میزنه!!!
من معمولا" هر روز بهش سیب میدم. حالا نمیدونم میوه بعدی رو با چی شروع کنم؟ میگن موز شدیدا" یبوست میاره می ترسم بهش بدم. شما پیشنهادی ندارین؟
من سرلاک برنج یکی دو بار دادم خوشش نیومد.... دیگه ندادم.
آفرین مهتاب جون! عجب سوخت موشکی میدی به نینیت! نوش جونش.
من می ترسم همه چی بدم.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من برای حریره کیان شیره بادوم رو درست میکنم تا 2 یا 3 وعده داره

الان تصویری خدمتتون عرض میکنم شما هم بکنین هم راخته هم حریره خوشمزه تر میشه

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

خب ابتدا بادام ها را با اب جوش خیس میدیم پوستشو میگیریم با مقداری اب مخلوط کن میزنیم بعد از صافی رد میکنیم در ظطف ریخته هر دفعه واسه هر وعده نی نی از روش بر میداریم

اینجوری هم یه دست میشه هم نرمه تو گلو نی نی ها نمیپره
سلام
به به مبارکههههه تابیک نو
امیرحسین جدیدا سوب نمیخوره؛یه دفعه اینجوری شده؛فرنی هم دوست نداره؛خلاصه برنامه داریم با غذا خوردن این وروجک!!
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
2805
سلام دوستان

مامانی که گفته بود نینی کوچولوش وقتی سوپ میخوره عق میزنه شاید سوپ رو غلیظ درست میکنین،آخه آریسای منم وقتی سوپش غلیظ میشه عق میزنه،یه بار آبکی درست کنین شاید درست شد

آریسای منم امروز 7 ماهشو تموم کرد ،من سعی میکنم غذاهاش رو متنوع درست کنم تا زده نشه آخه طفلی چقدر سوپ بخوره،چیزهایی که فکر میکنم مقویه ومیتونم بهش بدم تو غذاهاش استفاده میکنم مثلا یه سنگک رو خشک میکنم تو مخلوط کن خرد میکنم بعد الک میکنم میریزم تو ظرف در بسته میذارم یخجال،یه قاشق چای خوری تو سوپش میریزم،یا صبحونه 2 قاشق چ سنگک نصف فنجان شیر جوشیده رو با یه خرما که پوستش رو گرفتم رو له میکنم میدم (نینی هایی که خوب وزن نمی گیرن میشه نصف ق چ کره هم اضافه کرد).مواد سوپ رو هم بخار پز میکنم تا ویتامین هاش رو از دست نده بعد اینکه پخت آخر سر با آب قلم گوسفندی له میکنم میدم . توصیه میکنم از کدو حلوایی تو غذاهای نینی های نازتون استفاده کنین به خصوص اگه نینی تون شکمش خوب کار نمیکنه،آخه کدو حلوایی ملینه ولی واقعا تو سوپ بدون نمک مزه اش خیلی بده،آریسای منم تو سوپ دوست نداره من تو میان وعده هاش اینجوری میدم میخوره،کدو رو بخار پز کنین بعد یه مقداری آرد برنج رو با شیر پاستوریزه جوشیده یا شیر خودتونم رقیق کنین چند قاشق هم از آب بادومی که نیلی جون گفتن رو بریزین کدو رو هم له کنین توش و شکر هم یادتون نره بذارین رو شعله غلظتش مثل فرنی که شد زیرش رو خاموش کنین.از فردا صبح هم برا کوچولوی نازم تخم مرغ آبپز میدم البته فقط زردهاش رو به اندازه ی یه نخود شروع میکنم تا به یه زرده ی کامل

به طور کلی نینی ها چون معده هاشون کوچیکه بایدبه اندازه کم وعده های بیشتری داد و زیر 1 سال اول شیر مادر بعد غذا
امیدوارم تجربه هام به درد تون بخوره
سلام به مهتاب جان
مامان دو تا فرشته،منم با نظر شما موافقم منم وقتی غذا میخوریم به آریسا به جز غذاهایی که ممنوع هستن میچشونم، آخه بچه ها بایدزیر 1 سال با همه ی طعم و مزه ها آشنا بشن تا بعد 1 سال بتونن همه چی بخورن.
بچه ها بعد 1 سال یک مکانیزم دفاعی رو پیاده میکنن و مزه هایی رو که زیر 1 سال نچشیدن دیر قبول میکنن و پس میدن

سلام
روزتون بخیر . پپو جون ممنون مادر آینده نگر . همین دو صفحه ازین تاپیک هم مفیده چه برسه به جلو رفتنش . ممنون گل

یک پیشنهاد :
میشه اول هر پستتون فقط تاریخ تولد بچه ی دلبندتون رو بگید مثلا " 24 تیر " راحت
آخه مثلا برای من سوال پیش میاد وقتی توضیح میدید و میگید چه چیزایی رو به نینی ها میدید . مثل مامان نیکی جون ، گرچه ایشون یه پیرهن بیشتر از ما پاره کردن و دو تا نینی بزرگ کردن و تاج سرن ، اما من فکر میکنم چیزایی رو که گفته به دخملش میده برای آرنیکای من هنوز زوده ، شایدم از بی تجربگی منه !
لوطفا پیشنهادمو پذیرا باشیـــــــــــد
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

چند تا سوالم رو هم بپرسم و ازتون فیض ببرم :
1 . میشه ساعت و زمان وعده هایی که به نینیها میدید رو هم بگید
( آخه دخملی من بعلت اینکه دیر میخوابه دیر هم بیدار میشه و عملا وعده ی صبحانه نداره ، تا بیدار بشه باید شیر بخوره و تا 2 ساعتی سیره ، بعدش هم خسته یا بی حوصله میشه یا خوابش میاد و دیگه غذا یا کمکی دیگه ای رو نمی خوره و یا ما مشغول غذامون میشیم بعدش هم خواب عصرگاهیشه که تا بیدار بشه حدودای 5 میشه . این زمان فقط می تونم بهش غذا بدم . دیگه تا آخر شب نهایتا یه بار دیگه چیزی بتونم بهش بدم ، خب تنها کمکی نیس که شیر هم می خوره دیگه !
این طوری نهایتا روزی 2 بار بیشتر نمیشه !!!
من چکار کنـــم ؟
آخه توی کارت بهداشت نوشته که تا پایان 7 ماهگی باید سه وعده بخورن ، ماه هشتم 4 وعده ، ما اینطوری پیش بریم بچم سوء تغذیه میگیره !!!
عمرا هم میان وعده و میوه و غذاهای ساده تر نمیشه اینطوری بهش بدم که !!!

شما چی پیشنهاد میکنید ؟ کی ها کمکی میدید که نه سیر باشن و نه بی حوصله ؟؟؟

2. از کی میشه میوه داد ؟ اول آب ِ میوه دادید یا پوره ی میوه ؟ خام یا پخته ؟ ( اینو واقعا بگید چون من فکر میکنم باید یه مدتی اول میوه هایی مثه سیب و موز و سبزیجاتی مثله هویج رو بپزم بعد آبش یا له شده اش رو بدم بعدا می تونم آب میوه ی خام رو بدم ! درسته ؟؟؟ یا همین الانم می تونم میوه ی خام بدم ؟ )
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام 25 تیر
خیلی تاپیک مفیدیه من که کلی استفاده کردم
آتنا جان پسر من بین 7تا 8 بیدار میشه چون باید قره متوکلوپرامید نیم ساعت قبله غذاش بخوره هر وقت بیدار شه بهش میدم بعدش که تقریبا ساعت 9 میشه بهش حریره بادوم میدم (فکر کن وسطه حریره هم تو حلقش رانیتیدین میریزم )
حولو حوش ساعت 2 هم بهش سوپ میدم و ساعت 9 شب هم سرلاک گندم
سوالت راجع به میوه هم سواله منم هست خیلی دوست دارم بهش پوره بدم البته آب میوه رو دکترم از اوله 7 گفت شروع کن با آب سیب و هویچ ولی خیلی بد میخوره با قاشق باید بهش بدم هی میپره تو گلوش
بیدار شددددددد
فعلا بایییی
سلام پپو جون ممنون از ایده قشنگت چون منم مشکل شما رو داشتم با وقت کم میومدم دنبال یه نظر برای غذای نینی ها اما بین اون همه صفحه سرگردون میشدم ممنون از لطفت

و دیگه اینگه اتنا خیلی پیشنهاد خوبی داده چون بین ماه هفت و هشت هستند بچه ها بهتره بدونیم که کدوم روش به کارمون میاد هر کس تاریخ بزنه کارمون راحت تر میشه و بدون مشکل

و اینکه مثلا من موندم خرما رو کی و چه جوری میشه داد

در ضمن پپو سرلاک رو چندبار امتحان کن باز البته پندار جز شیر من هیچی میل نداره دکتر گفت 4 وعده غذا بده اما من نمی دونم چی بهش بدم کتابم خریدم اما ... سوپ اصلا نمی خوره پوره متنفره ... رسما دارم دیوونه میشم چون الانم کلی آنتی بیوتیک داره میخوره هی ضعیف و ضعیف تر میشه
سلام * 15 تیر*

آتنا جان من پیشنهاد میدم صبح هر چند که از خواب بیدار میشه اول صبحونه اش رو بده،من خودم صبح ها هر وقت که آریسا بیدار میشه

اول صبحونه اش رو میدم 1 ساعت بعد که میخواد بخوابه شیر میدم میخوابه ،ساعت 2 ،1:30 که ناهار میخوریم میذارم تو صندلی غذا ش کلی هم ذوق میکنه که سر میزه ،اگه غذا سیب زمینی داشته باشه یا از آب سوپ میدم میخوره بعد ناهار دوباره شیر میخوره میخوابه،
ساعت 5 ،4:30 غذا میدم

6 ، شیر میدم میخوابه 8 ،9 یا سوپ میدم یا بیسکویت با شیر یا ماست با سیب و موز بعد 9 تا در دیر وقت که میخوابه شیر میدم
سلام** 18 تیر**

اسمر جون ممنون از راهنمایی تون لطفا بگو سوپ رو چه جوری میدی بهش و اینکه نمک میزنی بهش و دکترا میگن گندم ماه نه به بعد بدید شما نون میدید مشکلی نداره ؟؟؟ پسر من اصلا سوپهایی که درست میکنم دوست نداره؟ پودر گردو مجازه یا نه
2810