2777
2789

مادرشوهرم از نزدیکاش فوت شده من دوهفتس اینجام الان دوتا خواهراشم اومدن خونرو تمیز میکنن درسته الان برم خونه ی خودم تا شب،شب با شوهرم برگردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی میشه کمک کنی ثوابم داره

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

2805

به نظرم برای چند ساعت پیشش نباشی ایراد نداره چون داری میگی دوهفته گذشته و خب خواهر هاشم پیشش هستن برو خونت دوش بگیر کاراتو کن زودی برگرد دوباره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دوهفتس دارم کاراشونو میکنم

بنظرم الان مادرشوهر در مراحل سختیه این روزا یادش نمیره یروز برات جبران میکنه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اره گلم دستتم درد نکنه بخاطر محبتت

برو با شوهرت بیا

یکم باآجیاش تنها باشه خوبه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨