2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
ایدز و سرطان!!!  ایشون همونقدری که طرفدار داره، شاکی داره! هر دفعه دم و دستگاهش رو جمع میکنن، ...

مرکزبهداشت بخاطراینکه ایشون مردمودرمان میکنن جمعشون میکنه ومافیای داروب ضررشونه چون اگ همه بفهمن دیگ سمت داروهای شیمیایی نمیرن چون ایشون واقعاازریشه وب کل درمان میکنن واگ تحقیق کنیدیکی ازداروهای ایشون ب نام طریفل روامریکاداره ب تعدادزیادتوکشورش تولیدمیکنه والمان هم 80درصدداروهاشون گیاهی شدبعدتوایران...😐

گفتم بچه حالش بده بیا بریم بیمارستان گفت هیچیش نیست کثافت رفت خونه ننه باباش.من زنگ زدم امبولانس ساع ...

وای عزیز دلم دلم گرفت 😢😢منم به شوهرم گفتم ساعت پنج بود گفتم امروزو نرو سرکار رفت بچم صبح حالش بد شد دیگه تا برادر شوهرم اومد بردیم بیمارستان  همش میگم اگه بودی شاید زودتر میبردیم بهتر بود..میدونی برای پسر من همه چی و همه کس دست به دست هم دادن انگار تا بره آسمون  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکزبهداشت بخاطراینکه ایشون مردمودرمان میکنن جمعشون میکنه ومافیای داروب ضررشونه چون اگ همه بفهمن دیگ ...

میشه اگه آدرس یا لینک کانال یا گروهی داره بهم بدی..من اگه بخام دوباره باردار بشم احتمال داره بار مثل این پسرم بشه میترسم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
از کجا میتونیم با این دکتر طب سنتی ارتباط داشته باشیم  

طب سنتی نیست طب اسلامی هست شمارش ک یکی ازشاگرداش هستن ب نام قدرت فریدونی من ازایشون دارومیگیرم اینه 02533803011 وایدی ت ل گ رام ک محصولاتشم هست وقیمتاشون وداروهاشون مرکزطب اسلامی markaztebeslami

میشه اگه آدرس یا لینک کانال یا گروهی داره بهم بدی..من اگه بخام دوباره باردار بشم احتمال داره بار مثل ...

زیرنظرشون باش اصلانترس هم باردارمیشی هم بچت خوب میشه توبارداری اگ بعداباردارشدی ب امیدخداحتماسویق مصرف کن بچت کاملاسالم باشه بعداهم بخورک مشکلی پیش نیادولی اوناکامل راهنماییت میکنن

اون ابی رنگه ک زده سایت فروشگاه داخل اونجاشوداروهاوقیمتااونجاس بامحصولات طبیعی مث عسل ک من خودم گرفتم وعالیه وصابون های اسلامی ک البته دیگ انقدرهمه خریدن خ کم مونده یسری چیزاش ودرحال تکمیل محصولات هست یسری محصولاتشون روخ مردم خریدن وتموم شده ولی درحال کامل شدنه

چقد با خوندن این تاپیک ناراحت شدم

منم دوسال پیش ی سقط داشتم

و الان باردارم بچه هام اولن دوتا بودن وبعد دوباره یکیشون سقط شد😢

لطفا لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم شماهایی ک دلتون شکسته دعا کنید بچم سالم بیاد بغلم 

من مثه شماها شجاع نیستم من داغون میشم 

الهی ک بحق این روزها خدا به همتون بچه سالم وصالح بده😌ـ

لطفا هرکسی پستمو میخونه واسه سلامتی نی نی من وهمه نی نی هایی ک میخوا بدنیا بیان یه صلوات بفرستن

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم🌹🌹🌹🌹🌹

چقد با خوندن این تاپیک ناراحت شدم منم دوسال پیش ی سقط داشتم و الان باردارم بچه هام اولن دوتا بودن ...

انشاله به سلامت میاد بغلت  الهم صلی علی محمد وال محمد 

عزیز دلم همیشه براش آیه الکرسی و چهار قل بخون دعای چشم زخم بگیر براش پیش کسی که بلده خدا حافظش باشه& ...

ممنونم.منم سعی مبکنم جایی ک میره براش بخونم.ولی همه جا یادم میره بهش چشم زخم میبندم بعضی وقتا.ولی ی جورایی میگم بابا زشته بچه یکساله بهش دعا یا چشم زخم ببندم.اخه دیگه کسی ب لباس بچش این چیزا نمیزنه

دکترای احمق.یکیش هم مقصر شوهرم بود.هوووووف بره برنگرده اون روزا دخمل خوشگلم که مرد منم مردم.هیچی حال ...

عزیز دلم.ببخش یاداوری کردم.انشاله هرچه زودتر صاحب ی بچه سالم بشی.همیشه بدنیا اومدن و سالم بودن شرط نیس.باید  ب بچه روحیه داد بازی کرد.وقت گذاشت.من سختیای زیادی گدروندم.من درسته بچم خداروشکر هستن.ولی من پسرم رو خاک کردم ن در زمین در ذهن و یاد خودم و ادما..ی وقتای از خودم بدم میاد.از زندگیم چیزی نمیفهمم.از مادر بودنم اینقد ذهن و روانم حستش و پراز تجربه..32سالمه با اینکه درون کودکانه و شادی داشتم.الان دیگه برای دخترم بزور مایه میزارم.انرژی ندارم شوهرم بدتر ...

کاش اجیت بزاره باردار بشه 

نمیخاد.خودش سرگرم گوشی و بازی کرده.کل روزش برای فراموش کرده بچش رفته تو گروه مجازی و مختلط..شوهرش خیلی عصبی شده.خواهرم بیش از انداره با گوشی شده.اینطوری نبود.دلمون هم نمیاد سختش بگیریم.تمام وقتش شده گوشی بازی چت...ن با کسی حرف میزنه ن کاری میکنه.کاری ب شوهرش نداره.شوهرش بهش احتیاج داره ولی خواهرم پا ب همه چیز زده.اصلا اینطوری نیود.نپیدونم چش شده.4 5 ماه از فوت بچش گذشته.ولی اینطوری تو گوشی هس ک به هبچکاری نمیرسه یا خونه منه یا مادرم.شوهرش گفته اگه اینطوری ادامه بدی طلاقت میدم.نمیدونیم چیکارش کنیم

نمیخاد.خودش سرگرم گوشی و بازی کرده.کل روزش برای فراموش کرده بچش رفته تو گروه مجازی و مختلط..شوهرش خی ...

خدا کمکش کنه کاش بفکر رندگیش باشه حداقل

میفهمم حالتو  من پسر شش ماهمو از دست دادم  بعد از دو سال و سه ماه هنوز نتونستم باهاش کنا ...

چرا ازدستش دادی 😭

2810