2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست

نفسش تند شد یهو بردم بیمارستان  گفتن باید ببرین ان ای سی یو بردیم چند روز تو دستگاه بود روزی که امیدوار به خوب شدنش بودم دکتر گفت خوبه دیگه چقدر خوشحال شدم ولی غروب فرداش پرواز کرد😢

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا فقط دعا کنید بیاد به خوابم چند وقته نمیاد بخوابم هرچه التماس میکنم لباساش میزارم زیر سرم بازم نمیاد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من یه جا یه حدیث خودم .بچه هایی که سقط میشن یا بعد از تولد فوت میکنن و پاکن و گناه نکردن .سر در بهشت می ایستن و اشک میریزن و میخوان که پدر و مادرشون هم باهاشون برن بهشت. واسطه میشن 

من ۹ تا وروجک سر در بهشت منتظرمن😆😆😭😭😭 به شوهرم میگم گاهی این حرفا رو  گریه میکنیم و میخندیم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
استارتر از خدا میخوام دلتو اروم کنه .فقط خدا میتونه بهت صبر و طاقت بده

یکی از فامیل ما ای جوری بود فقط سقط میشدن دعا گرفت بچش موند

نفسش تند شد یهو بردم بیمارستان  گفتن باید ببرین ان ای سی یو بردیم چند روز تو دستگاه بود روزی که ...

میفهمم حالتو 

من پسر شش ماهمو از دست دادم 

بعد از دو سال و سه ماه هنوز نتونستم باهاش کنار بیام 

نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت 🙏🏻
من یه جا یه حدیث خودم .بچه هایی که سقط میشن یا بعد از تولد فوت میکنن و پاکن و گناه نکردن .سر در بهشت ...

خواهر من یه ۴ قلو با یکی دیگه سقط شد بعد بچه اورد بعد دوباره دو تا سقط بعد اونم دو تا بچه دیگه اورد

تصویرش همش جلو چشممه  وقتی رفت مثل یه فرشته بود زیبا ومعصوم  .جای خالیش عدابم میده هنوز بعضی وسایلش جمع نکردم 

خدایا هیچ مادریو با بچش امتحان نکنه..من گفتم خدایا میخای امتحان کنی با بدنم امتحان کن اونم جگرمو سوخت  خدایا حکمتتو شکر راضیم به رضات