2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
واییییی خدا😔😔😭😭دارم حدیث کسا میخونم برات دعا میکنم عزیزم😢😢😢

ممنونتم  عزیزم  انشالله  هرچه از خدا میخای بهت بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دخترمو از دست دادم ۷۰ روزش بود      

وای عزیز دلم چرا 😢😢😢

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونتم  عزیزم  انشالله  هرچه از خدا میخای بهت بده

فدات گلم❤️انشاالله به شما هم همینطور🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
توروخدا فقط دعا کنید بیاد به خوابم چند وقته نمیاد بخوابم هرچه التماس میکنم لباساش میزارم زیر سرم باز ...

خدایا 

چقد ناراحت شدم 

بغض اومد تو گلوم عزیزم از خدا میخام بهت صبر بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
نمیدونم بچتون چند وقتش یا چند سالش بوده؟؟؟؟ولی منم مادرم و مثل بقیه زجر میکشم .من توی ۴ سال زندگی مش ...

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم زودتر یه نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت منم برات همین الان یه آیت الکرسی خوندم

؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا میخای سقط کنی 

خدایا  چقد ناراحت شدم  بغض اومد تو گلوم عزیزم از خدا میخام بهت صبر بده

ممنونم عزیزم انشالله شما هم هرچه از خدا میخای بهت بده

اشکمو  در اورد این تاپیک 

واسه همه شما هایی ک بچتون پار ه ی تنتون رو از دست دادید دعا میکنم خدا صبرتون بده 

متاسفم 😢😢😢😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من بچمو 5 ماهه تو شکمم از دست دادم قلبش یه دفعه ایستاد داغون شدم دو ماه تمام گریه میکردم افسرده شده ...

بچه منم قلبش وایساد چرا اینجوری میشه اخه

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس