2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
پسر دیگم چهارساله شه اونم پسر بود الان پسرم خیلی بهونه شو میگره همش میگه هرجا نی نی میبینه میگه

بچتون مشکلی داشت از اول؟زود بدنیا اومده بود؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

الان کمی قلبم سبک شد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر دیگم چهارساله شه اونم پسر بود الان پسرم خیلی بهونه شو میگره همش میگه هرجا نی نی میبینه میگه

ااااای جاااانم خدا این یکی پسرتو برات حفظش کنه گلم عب نداره شاید یه حکمتی توکار خدا بوده.ولی خیییییلی سخته

بچتون مشکلی داشت از اول؟زود بدنیا اومده بود؟

موقع که دنیا اومد نمیتوانست شیر بخوره دکتر گفت اشکال نداره میخوره بعد دوباره شیر میخورد ولی به زور بردم دکتر چند بار گفتن  خوبه بخاطر سینته دارو دادن دیگه خورد تا اون روز که نفسش تند شد .بعد گفتن رگ قلبش بسته است یه آمپول میخاست که اصلا تو ایران نبود هر چه دکترش زنگ زد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

هنوز دقیقا نمیدونم مشکل اصلیش چی بود خلاصه پروندش هنوز نگرفتیم قراره بریم بگیدیم

عزیزم  انشالله بحق دل شکستم بزودی دامنت سبز بشه

منم نینیمو از دست دادم😭😭😭😔😔😔اگه بود الان ۸ ماهش بود😭😭😭

الهی بمیرم واسه مادرای دلشکسته

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
هنوز دقیقا نمیدونم مشکل اصلیش چی بود خلاصه پروندش هنوز نگرفتیم قراره بریم بگیدیم

مگه غربارگری نرفته بودین؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
ااااای جاااانم خدا این یکی پسرتو برات حفظش کنه گلم عب نداره شاید یه حکمتی توکار خدا بوده.ولی خیییییل ...

اره حتما حکمت خداست ولی دله آروم نمیگیره میگم خدایا ازم ناراحت نشی ایقد گریه میکنم 

پسر منم بیست روزش نشده بود ، پرکشید

عزیز دلم با تمام وجود درکت میکنم 

2810