2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
نمیدونم بچتون چند وقتش یا چند سالش بوده؟؟؟؟ولی منم مادرم و مثل بقیه زجر میکشم .من توی ۴ سال زندگی مش ...

عزیزم  انشالله بحق دل شکستم بزودی دامنت سبز بشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم بچتون چند وقتش یا چند سالش بوده؟؟؟؟ولی منم مادرم و مثل بقیه زجر میکشم .من توی ۴ سال زندگی مش ...

میگن تو عالم ذره میپرسن میخوای به این دنیا بیای اونایی که نمیخوان سقط میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم عزیزم خدا بهت لطف و کرمشو نشون بده انشاالله

منم عین توام   

بدنیا اومده بود؟

اره هنوز ۲۰ روزش نشده بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزیییزم😢😢😢

خیلی ناراحت شدم برات

انشالله به حق امشب که شب اول ماه شعبان خدا دامن همه منتظرارو با اولاد سالم و صالح سبز کنه به شماهم بزودی یه بچه سالم و صالح و خوشگل بده

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...

انشالله همین ماه باردار بشی و یه بچه سالم و صالح به دنیا بیاری❤ منم ۵ ساله منتظرم 

عزیییزم😢😢😢 خیلی ناراحت شدم برات انشالله به حق امشب که شب اول ماه شعبان خدا دامن همه منتظرارو با ...

ممنونم از همتون .خدا به دلای همگیمون ارامش بده

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

منم برادرم ۱۲ سالش بود که فوت کرد سال ۷۴ یکسال با هم تفاوت سنی داشتیم خیلی با هم خوب بودیم برادرم قلبش مشکل داشت و تو خواب هم پر کشید ولی هنوز داغش برامون تازه ست انگار همین دیروز بوده که فوت کرده اگر امکانات پزشکی الان بود شایدهیچوقت نمیکرد. استارتر عزیز در غمت شریکم 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
2810