2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
دخترمنم همینطورشد پنج ماهگی غذا کمکی شروع کردم براش شیرزیاددوست نداره😕

منظورتون از زمانی که ۵ ماه رو پر کرد وارد شش شد؟

الان دخترتون چندوقتشه؟

وزنگیریش خوب شد بعد غذا کمکی؟

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورتون از زمانی که ۵ ماه رو پر کرد وارد شش شد؟ الان دخترتون چندوقتشه؟ وزنگیریش خوب شد بعد غذا کم ...

ن وقتی وارد5شد.9ماهشه6کیلو ن فرقی نکرد الان غذا دوست نداره باید از دکتربپرسین بمن گفت زود غذابده

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

ن وقتی وارد5شد.9ماهشه6کیلو ن فرقی نکرد الان غذا دوست نداره باید از دکتربپرسین بمن گفت زود غذابده

خب الان که نه غذا دوست داره نه شیر چیکار میکنی؟

وزنش خیلی کم نیست؟

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
خب الان که نه غذا دوست داره نه شیر چیکار میکنی؟ وزنش خیلی کم نیست؟

بزور غذامیدم توخواب شیرمیخوره.حداقل باید9کیلوباشه

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

والا ی دعانویس بهم دعا داده ولی میگه باید ۲۹روز یبار بیای دعابگیری خیلیم پولکیه

سیده سید موسوی یا طباطبایی میگن خوبن. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۲۰ روز

شاید کلابرداره مواظب باش اهل کجایی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

توکل کن به خدا 

میگم کلی مای بی بی از بچم مونده نمیدونم بدمشون همین بچه ها سیل زده یانه. شاید امروز برم تحویل بدم میدونم حالم بد میشه دلم نمیاد وسایلش بدم کسی 

نمیخوادبزاری ان شا ءاله ی سالم گیرت میاد

میدونی وقتی بخام به یه بچه دیگه فکر کنم عذاب وجدان میگیرم میگم من چقد بدم اصلا بچه نی نی می بینم یادش میفتم که رو تخت افتاده بود مثل یه فرشته یادم میاد که درد کشید حتی انژیو کت زدن تو سرش ای خدا