2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
عزیز دلم دعایی نیست واسه موفقیت تو کارا و واسه ارامش دل 

الا بذکر الله تطمئن القلوب....

دستور آقای نخودکی به امام رو بعد از هر نماز حتما بخونید و فراموش نکنید.قران هم زیاد تلاوت کنید.اعتمادتون هم به خدا بالا باشه.

انشاالله درست میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الا بذکر الله تطمئن القلوب.... دستور آقای نخودکی به امام رو بعد از هر نماز حتما بخونید و فراموش نکن ...

مرسی گلم خدا ایشالله همیششششششههه به زندگیت برکت ببخشه ❤ 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استارتر لطفا خیلی فوری جواب سوال من رو بده .

من تو ۵ سال اقدام برای بارداری هستم تلاش زیادی هم کردم اما بیفایده بوده تقریبا تمام راههای پزشکی و سنتی و اسلامی رو رفتم نتیجه نگرفتم .شوهرم بشدت مخالف بود که دوباره برم دکتر آی وی اف کنم میگفت قبلا انجام دادی .حالا راضیش کردم که دوباره برم دکتر و واسه آی وی اف اقدام کنم .الان شرط گذاشته روزه نگیرم تا اجازه بده .میگه کم خونی داری واست ضرر داره .الان از اینکه راضی شده دارم بال در میارم .چون ۳۴سالمه تاخیر جایز نیست برام .ولی شرط روزه نگرفتن عذابم میده .میتونم بعدا کفاره بدم یا روزه قضا بگیرم.در ضمن برم تو سیکل آی وی اف هر روز آمپول دارم

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

سلام اگه ادم یه عهدی رو با خدا بسته باشه میتونه انجامش نده و بجاش کفاره بده مثلا من عهد کرده بودم که برای انجام دادن کاری سه روز پشت سر هم روزه بگیرم حالا روزه هام تقریبا به ۴۰ روز رسیده میتونم روزه هامو نگیرم یا واجبه دعای مربوط به عهدم خوندم مرجعم رهبره

سلام اگه ادم یه عهدی رو با خدا بسته باشه میتونه انجامش نده و بجاش کفاره بده مثلا من عهد کرده بودم که ...

سلام
شکستن عهد و نذر و.. اگر با صیغه باشه حرامه و دادن کفاره حرام بودنش را از بین نمیبره
البته اگر قادر به انجام آن نباشید اشکالی نداره ترک کنید و گناه نکردید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام استارتر لطفا خیلی فوری جواب سوال من رو بده . من تو ۵ سال اقدام برای بارداری هستم تلاش زیادی هم ...

سلام.

فقط در صورتی که روزه برای سلامتی خودتون ضرر داره اجازه خوردن دارید،مثلا به خاطر کم خونی شدید.

سلام

من درباره دو موضوع استخاره گرفته بودم

و چون جواب رو جایی یادداشت نکرده بودم و به کسی هم نگفته بودم جواب‌ها یادم نیست

الان موندم چیکار کنم ؟ 

یکبار دیگه هم همین اتفاق افتاد که دوباره استخاره گرفتم آیا اینکار درست بود ؟ 

میشه بیشتر درباره شرایط وطن توضیح بدید من فکر میکردم ادم میتونه حداکثر دو تا وطن برای خودش انتخاب کنه من سه چهار ساله که از شهر خودم دورم و احتمال اینو میدم که توی سن بازنشستگی برگردم وطنم و هر وقت میرم اونجا روزه میگیرم و نماز کامل میخونم آیا کار من اشتباهه و باید نمازام رو شکسته بخونم

اگه میزان دقیقش رو ندونم چی باید حداکثر رو در نظر بگیرم

حداقل رو در نظر بگیرید.به میزان قدر متیقن.

سلام. فقط در صورتی که روزه برای سلامتی خودتون ضرر داره اجازه خوردن دارید،مثلا به خاطر کم خونی شدید.

ممنون جواب دادی گلم .پارسال از رویان پرسیدم گفت نباید روزه بگیری باید تقویت کنی خودتو .حالا خدا بخواد یکشنبه میرم تو سیکل آی وی اف برام دعا کنید لطفا جواب بگیرم ‌.چون تقریبا آخرین شانسم .التماس دعا .با دعاهای خیرتون بهم انرژی مثبت بدید

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
ممنون جواب دادی گلم .پارسال از رویان پرسیدم گفت نباید روزه بگیری باید تقویت کنی خودتو .حالا خدا بخوا ...

انشاالله که نتیجه بخشه،امیدتون به خدا باشه.

سلام عزیزم،من همیشه روز ۷ پاک میشم دیروز هم روز هفتم بود تقریبا از بعدازظهر پاک بودم ولی صبر کردم ساعت ۱۰ شب رفتم حموم و غسل کردم تا کاملا پاک باشم بعد غسل کنم،امروزم روزه گرفتم صبح ساعت ۱۱ یه لک خیللی خیلی کوچیک(از ماش کوچیکتر) دیدم دیگه چیزی ندیدم حالا نمیدونم روزم درسته یا نه؟مامانم میگه چون خیلی کم بوده و تو بدنت مونده بوده روزه ات درسته،حالا اگه لطف کنید سوالمو پاسخ بدید ممنونتون میشم

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است
 سلام عزیزم،من همیشه روز ۷ پاک میشم دیروز هم روز هفتم بود تقریبا از بعدازظهر پاک بودم ولی صبر ک ...

سلام روزه باطله.هر اندازه ای که باشه فرقی نمیکنه.دوباره بایدغسل کنید.