2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48439 بازدید | 3155 پست
سلام ممنون شما وسواس دارید؟ 

سلام عزیزم از صبح روزه بودم بعد اذان که افطار کردم متوجه ترشحات قهوه ای شدم و یک ساعت بعدش هم پریود بشم و هنوز نماز شبم رو نخونده بودم 

میخاستم ببینم روزم قبوله یا نه؟؟

اخه بعضیا میگن اذان بگن روزه تمومه بعضیا میگن نماز نخوندی روزه قبول نیس 

سیستانی 

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش یکم تو غسل فقط وسواسی میشم بخاطر روزه اینا...

حدس میزدم 

سوال اولتون غسل صحیحه

سوال دوم هم اگر یقین دارید منی خودتون هست اول کامل خودتون رو تمیز کنید بعد غسل کنید.اگر یقین ندارید کهدلازم نیست

یقین یعنی قسم حضرت عباس بخورید که منی شما هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم از صبح روزه بودم بعد اذان که افطار کردم متوجه ترشحات قهوه ای شدم و یک ساعت بعدش هم پریود ...

سلام روزه صحیحه 

روزه هم با الله اکبر اذان مغرب تمام میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حدس میزدم  سوال اولتون غسل صحیحه سوال دوم هم اگر یقین دارید منی خودتون هست اول کامل خودتون رو ...

درسته ممنونم راستش قبل از غسل دوش میگیرم همیشه و با صابون میشورم قبل از دوش هم ادرار میکنم الان نمیدونم چی بودن که 🤦🏻‍♀️ اگر حین غسل برطرف کنیم با همون دست صحیح هستش؟!

الان ترشحات بعداز غسل یا حین غسل باطل کننده نیستن؟! 😔 معذرت میخوام چرب بودن برخی نواحی بدن از چربیه ...

چربی معمولی که همیشه هست مانع نیست و لازم نیست پاک کنید

حدس میزدم  سوال اولتون غسل صحیحه سوال دوم هم اگر یقین دارید منی خودتون هست اول کامل خودتون رو ...

بعد ببخشید درسته که آقای سیستانی اولویت در سمت راست‌و چپ بدن تو غسل نمیدن؟! مثلا اگر بعداز غسل مانعی در سمت راست باشه میگن همون جارو به نیت غسل آب بکشیم؟! ممنونم 🙏🏻

درسته ممنونم راستش قبل از غسل دوش میگیرم همیشه و با صابون میشورم قبل از دوش هم ادرار میکنم الان نمید ...

غسلتون صحیحه 

به این شک و وسواس ها اعتنا نکنید

ترشحاتی که نمیدونید چیه نجس نیستند که بخواهید با دست وسط غسل پاک کنید

چربی معمولی که همیشه هست مانع نیست و لازم نیست پاک کنید

ممنون عزیزدلم فقط الان به اون ترشحات مشکوک‌شدم 🤦🏻‍♀️ من همیشه یه دوش ده دقیقه ای میگیرم بعد غسل میکنم به نظرتون تو این فاصله منی ای میمونه؟! 🤦🏻‍♀️ 

غسلتون صحیحه  به این شک و وسواس ها اعتنا نکنید ترشحاتی که نمیدونید چیه نجس نیستند که بخواهید ...

ممنون عزیزم التماس دعای فراوون دارم خدا خیرتون بده راستش وسواسم بعداز سقط جنین خیلی زیاد شده متاسفانه دوماهه بچه ام سقط شده روحیه ام داغونه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزدلم فقط الان به اون ترشحات مشکوک‌شدم 🤦🏻‍♀️ من همیشه یه دوش ده دقیقه ای میگیرم بعد غسل می ...

ترشحات پاکند اعتنا نکنید به شک

ممنون عزیزم التماس دعای فراوون دارم خدا خیرتون بده راستش وسواسم بعداز سقط جنین خیلی زیاد شده متاسفان ...

سلامت باشید

مناسفم خدا فرزند سالم و صالح عطا کنه

خواهرانه میگم تا جدی نشده این وسواس درمانش کنید وگرنه فاجعه به بار میاد

شما قراره مادر بشید و یک نسل رو تربیت کنید.با این مشکلات که نباید بشکنید.قوی باشید  ، میدونم سخته اما حتما خیر و مصلحتی در هر کار خدا هست.توکلتون به خدا باشه

سلام روزه صحیحه  روزه هم با الله اکبر اذان مغرب تمام میشه

ببخشید یه سوال دیگه چن روز پیش تو سایت میگفتن سحر وقتی اذان میگن تا اخر اذان میتونیم چیزی بخوریم درسته؟ سیستانی

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼