2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
چنانچه انسان ناگزیر از نوشیدن  شراب  یا ادرار شود، ادرار مقدّم است. این یعنی چی؟

یعنی شراب از ادرار بدتره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یعنی اگه در دوران غسل داشتن رنگ بزاری یعد اینکه موها رنگ شد غسل کنی قبول میشه؟

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو چه حسابی بدتره؟ بر اساس کدوم منطق؟

چون پلیدی ها هم رتبه بندی دارند و همه از یک درجه یکسان برخوردار نیستند.در قرآن به شدت از شراب نهی شده، در سیره ائمه هم همینطور.

دوست عزیز این تاپیک صرفا پاسخ به سوالات فقهیه نه فلسفه احکام که شما میپرسید و خوش ندارم با این سوالات تعطیل بشه.در تاپیک دیگر یا خصوصی سوالی دارید بفرمایید در حد توان در خدمتم.

ممنون که رعایت میکنید🌷

سلام وقت بخیر، من حدودا ۱۱ روز پیش سقط داشتم و دیروز روز دهمم بچد و عملا لکهای قهوایی داشتم و آخرشب رفتم حمام و غسل نفاس کردم، ولی امروز ساعت۱۲ میخاسم نماز بخونم خون دیدم و دوباره نوار گذاشتم و الان نمیدونم غسل دوباره انجام بدم نماز بخونم یا نمبخات و فقط پنبه بذارم وضو بگیرم ونمازمو بخونم، و مرجع تقلیدم مکارم هست 

منتظر معجزه ام😍
سلام وقت بخیر، من حدودا ۱۱ روز پیش سقط داشتم و دیروز روز دهمم بچد و عملا لکهای قهوایی داشتم و آخرشب ...

سلام استحاضه است طبق وظیفه عمل کنید.یعنی ببینید کدوم نوع استحاضه است و به دستورات همون نوع عمل کنید

سلام وقت بخیر حدود 20 روز پیش یا کمتر پروید شدم، من الان چند روز روزه میگیرم امروز دوباره خون دیدم ...

سلام 

چند تا نکته میگم هر وقت لکه بینی داشتید توجه کنید

بین دو تا حیض باید حداقل روز فاصله باشه.یعنی از وقتی که شما پاک شدید تا حیض بعدی حد اقل ده روز فاصله است.

خون حیض هم در سه روز اول استمرار داره.یعنی ده دقیقه هم از داخل پاک نمیشید.

پس وقتی این شرایط رو نداشتید استحاضه است

سلام  چند تا نکته میگم هر وقت لکه بینی داشتید توجه کنید بین دو تا حیض باید حداقل روز فاصله با ...

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام عذر میخوام یک سوالی داشتم ازتون.ممنون میشم جواب بدید. من امروز انگشت پام زخمی شد وقتی خواستم وضو بگیرم جای زخم رو شستم وضو گرفتم ومحلش رو چسب زخم زدم.چون میدونستم بند نمیاد. بعد نماز متوجه شدم که کمی خون اومده از پام. خواستم بدونم نماز صحیحه یا نه. ممنونم ازتون.

سلام من رو سياهم پيش خدا و خودم 

من متاسفانه معتاد به خود ا ر ض ا يي شدم و بعد از اين كار خودم بشدت پشمون ميشم مثلا ميگم اين تاريخ توبه ميكنم و باز يك ماه بعد نميتونم طاقت بيارم ولي ديگه نميخوام اينكارو بكنم از خدا ميترسم شرمسارم از اين گناه خدا منو نميبخشه چيكار كنم بخشيده بشم پشيمونم😔

سلام من رو سياهم پيش خدا و خودم  من متاسفانه معتاد به خود ا ر ض ا يي شدم و بعد از اين كار خودم ...

عزیزم اگه واقعا پشیمون شده باشی و کاملا ترک کنی مطمعن باش خدا میبخشه..انشاالله ک بتونی کامل بزاری کنار

سلام بانو وقتتون بخیر

یه سوال داشتم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔