استارتر عزیز سلام
متشکرم برای وقتی که میزاری،من انقدر تلاش کردم برای جواب گرفتن برای برهی از سوالام و بی جواب موندم که نا امید شدم
ممنونم که جواب میدید🌿🦋
من چله حق شناس رو برداشتم و چند تا سوال دارم
اول،اینکه فکر به نامحرم و چت در حد سلام و پست عاشقانه ،در صورتی که قصدم ازدواجه گناهه؟
دوم اینکه،من حین این چله در عروسی دوستم به ناچار کمی رقصیدم،نه رقص حسااااابی،کمی دست و پا تکون دادن،باطله؟
سوم اینکه به خاطر سبک زندگی گاها موهام بیرون میاد،چله باطله؟
چهارم،پدر من کار اشتباهی رو مرتکب شد،و من به مادرم تنها اون کار رو تعریف کردم و باعث دعوا شدم،این غیبته؟یا مثلا به خواهرم گفتم که این کار اشتباه رو دیدم که انجام داد،و فقط برای مراقبت از زندگیمون بود،حکمش چیه؟کلا چه چیزی رو غیبت میشه طلقی کرد،مثلا کسی که اشکارا قصد خراب کردن زندگی مون رو داره،نمیتونیم بگیم بهم؟میشه غیبت؟
میگن نا امیدی گناه کبیره است،من نمیدونستم،به مادرم گفتم که اگر چله جواب نده اعتقاداتم از بین میره،چله باطله؟😭
ششم،اینکه مادرم در جمعی به اقوام گفتن که من قصد دارم که دیکه غیبت نکنم و من هم تایید کردم،ولی نه به قصد ریا،چله رو باطل کرد؟؟
هفتم،اینکه به خاطر گرم بودن هوا گاها من با شلوارک زیر زانو نماز میخونم
و حین خم و راست شدن پا و گاهی موهام دیده میشه،در صورتی که هیچ نامحرمی نباشع،گناهه؟؟؟
هشتم اینکه در این چله میگن کسی نباید با خبر بشه از گرفتن چله،ولی هب من مجبور بودم به شما بگم
اگر نمیکفتم باید دروغ میگفتم،حکمش چیه؟؟؟
و سوال اخرم،برای گرفتن این چله،تمام نماز های گذشته و روزه هارو باید به جا اورد؟؟؟و حلالیت گرفت؟؟؟
خیلی ممنونم که وقت میذاری،پاسخ میدی🌿🦋اجرتون با امام حسین🌸