2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

سلام عزیزم،نماز و روزه هاتون قبول،امیدوارم شما بتونید کمکم کنید،

خیلی تو عذابم،من اکثر اوقات احساس خروج ادرار دارم،و باعث وسواس شدیدم شده و چیزی که خیییییییییلی اذیتم میکنه اینه که این احساس داخل حمام زیاد میشه،دایما حس میکنم ادرار ازم خارج میشه،و اگر نیاز به غسل داشته باشم به قدری قبل از غسل خودمو اب میکشم که خدا میدونه چقدر اب مصرف میکنم.چه کنم با این شک لعنتی؟؟؟؟؟؟

[QUOTE=134387047]سلام عزیزم،نماز و روزه هاتون قبول،امیدوارم شما بتونید کمکم کنید، خیلی تو عذابم،من اکثر اوقات 

سلام ممنون

به صرف احساس کردن نمیتونید حکم کنید به دفع ادرار.حتی تفحص و بررسی هم لازم نیست و نباید اعتنا کنید.مثلا یکدفعه احساس میکنید این حالت اتفاق افتاده اصلا لزومی نداره لباستون رو چک کنید.

در حمام به خاطر ریخته شدن آب گرم به بدن این حس رو پیدا میکنید.محل نگذارید،چیزی نیست.فقط در صورت یقین باید لباس رو عوض کنید.یقین هم یعنی اینکه بتونید قسم بخورید.

حتی اگر یقین هم پیدا کنید با یکبار آب گرفتن که شاید ده ثانیه هم نشه پاک میشه.نیاز به شستشوی مداوم نیست.

زیر دوش هم باشید که کار راحتتره چون آب جریان داره.

دقت کنید اسرافکار برادر شیطانه.این وسوسه و حس و گمان رو بندازید دور.جز خستگی و دلزدگی شما از دین و در نتیجه بی خیالی شما نسبت به طهارت،اعصاب خوردی،تلف کردن وقت و عمر و انجام گناه اسراف چیزی به دنبال نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=134387047]سلام عزیزم،نماز و روزه هاتون قبول،امیدوارم شما بتونید کمکم کنید، خیلی تو عذابم،من ا ...

ممنون عزیزم.حرفتون درسته،بعضی وقتا واقعا از دین زده میشم،انرژیم گرفته میشه و اعصابم به هم میریزه.

خدا کمک کنه بتونم بیخیال این وسوسه ها بشم.

سلام دوست عزیز من خیلی دوست دارم قرآن حفظ کنم ده هزار بار از روی سوره یاسین خوندم حفظ نشدم ! نمیدونم ...

سلام

سوره یس با صوت استاد پرهیزگار رو دانلود کنید.برای حفظ اول یک آیه رو خوب حفظ کنید و بعد سراغ آیه بعد برید.

چند بار یک آیه رو با صوت گوش بدید و تمرکز کنید.به معنی هم دقت داشته باشید.یکی دوبار از روی قرآن آیه رو بخونید و به خاطر بسپارید.بعد چند مرتبه با خودتون تکرار کنید.هر وقت دیدید کاملا حفظ شدید،آیه بعد رو حفظ کنید.و آیه اول و دوم رو باهم بخونید.به همین ترتیب هر یک آیه که حفظ میکنید از اول مرور کنید محفوظات رو

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام سوره یس با صوت استاد پرهیزگار رو دانلود کنید.برای حفظ اول یک آیه رو خوب حفظ کنید و بعد سراغ آی ...

سپاسگزارم. دست خداوند پشت و پناهتان . امیدوارم موفق شوم.

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
سلام سوره یس با صوت استاد پرهیزگار رو دانلود کنید.برای حفظ اول یک آیه رو خوب حفظ کنید و بعد سراغ آی ...

سلام 

من خانواده همسرم بسیار حسود و بدخواه من هستند 

بطوری که واسه زندگیم فقط شر دارند 

حالا بنظرتون میتونم رابطه مو باهاشون کم کنم 

یا رفتارمو نسبت بهشون سرد کنم 

خدا بدش نمیاد؟

سوال دیگه میخوام حرز امام جواد بنویسم میتونم همزمان 3 تا بنویسم ؟ایرادی نداره؟

سوال دیگر برای اقدام به بارداری چه دعا و سوره ای بخوانیم بچه سالم و صالح و عاقبت بخیر شود؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

سلام بانو جان عزيزم يه سوال داشتم، حجامت روزه رو باطل ميكنه؟! فردا ميخوام حجامت كنم ميخوام ببينم ميتونم روزه باشم؟؟!

ممنون ميشم هروقت سايت اومدين بهم جواب بدين 🙏🏻

سلام بانو جان عزيزم يه سوال داشتم، حجامت روزه رو باطل ميكنه؟! فردا ميخوام حجامت كنم ميخوام ببينم ميت ...

سلام نه

سلام 

من مسواک زدم اما بعدا احساس کردم به چیزی خیلی نزدیک به گلوم هس 

که مجبور شدم قورت بدم 

هر کاری کردم بیرون نیومد ولی مثلا انگشتم و نکردم تو که در بیارم 

ینی باطله روزم؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
سلام نه

ممنون عزيزم يه سوال ديگه هم داشتم ببخشيد، بعداز انجام غسل اگر به چيزي بر بخوريم كه ندانيم مانع به حساب مياد يا خير تكليف چيه؟! مثلا امتداد چشم ناخودآگاه دست بكشم ببينم دونه هاي سفيد ريز شبيه شوره و اشك ريزش يا پوسته ي ريز كه اصلا ندانيم چي هستن فقط بدونم براي صورتمه يا از داخل چشمه يا رو پوست بوده آب ازش عبور ميكرده؟! براش وسواس شدم راستش تكليفم چيه روزه گرفتم 😔

ممنون عزيزم يه سوال ديگه هم داشتم ببخشيد، بعداز انجام غسل اگر به چيزي بر بخوريم كه ندانيم مانع به حس ...

غسل درسته

سلام  من مسواک زدم اما بعدا احساس کردم به چیزی خیلی نزدیک به گلوم هس  که مجبور شدم قورت ...

سلام

تا وقتی وارد دهان نشده مبطل روزه نیست.اگر عمدا وارد دهان بشه و عمدا قورت بدید مبطل روزه هست

2810