2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

سلام خوب هستید 

سوالم در مورد مسح پا در وضو 

مثلا من میرم دستشویی وضو میگیرم میام بیرون مسح میکشم..

گاهی مسح سر همونجا میکشم پا رو میام میشینم مخصوصا الان ک باردارم نمیتونم خم شم..

نالا یکی از دوستام گفت نباید ۷قدم بیشتر شه اشتباه شک افتادم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خدا خیرت بده عزیزم پس یاد بگیرم چون نماز می خونم ببین منظورم این هست میگن مثلا ث به عربی فلان جور ...

باید شرایط نماز رو رعایت کرد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال دیگه ام در مورد نوزاد و کودک دارم

انشالله پسرم که دنیا اومد آداب شستن و دستشویی حمومش از نظر اسلامی باید چطور باشه 

مثلا پدرش بشوره یا من؟

یا اینکه شنیدم دستم نباید بخوره به اندامش موقع شستن،یا اینکه چندسال به بعد خودش رو بفرستم حموم تنها بره ...

من رو اینا وسواس گرفتم میخوام قبلدتولد فرزندم همچی رو تحقیق کنم که دقیق رعایت کنم انشالله 

حالا یا کتابی معرفی کنید در این مورد یا هرچی خودتون در این زمینه میتونید راهنمایی کنید هم بگید بهم 

مرسی

سلام خوب هستید  سوالم در مورد مسح پا در وضو  مثلا من میرم دستشویی وضو میگیرم میام بیرون ...

سلام.موالات باید رعایت بشه،یعنی عضو قبلی خشک نشده باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

[QUOTE=124908969]سلام.موالات باید رعایت بشه،یعنی عضو قبلی خشک نشده باشه.[/QUOTE

نه خشک نشده اصلا فقط میام میشینم رو مبل بعد مسح میکشم  چون نمیتونم بشینم پس درسته مرسی

یه سوال دیگه ام در مورد نوزاد و کودک دارم انشالله پسرم که دنیا اومد آداب شستن و دستشویی حمومش از نظ ...

بهتره کودک از دوسالگی با همجنس خودش حمام کنه.از پنج سالگی یاد بدید که خودش حمام کنه،اما تنها رها نکنید بچه رو.

انشاالله اگر فراموشم نشه کتاب معرفی میکنم.

بهتره کودک از دوسالگی با همجنس خودش حمام کنه.از پنج سالگی یاد بدید که خودش حمام کنه،اما تنها رها نکن ...

باشه مرسی منتظر کتاب هستم

من سالها قبل از کسی پولی دریافت کردم و دیگه پیداش نکردم که بهش برگردونم. کوتاهی از خودمم بود. الان چ ...

با اجازه دفتر مرجعتون به عنوان رد مظالم به فقیر بدید.

سلام‌عزیزم‌ممنون از‌اینکه وقت میذاری من‌چندتا سوال دارم ،متاسفانه نتونستم‌مرجع تقلیدی هم‌انتخاب‌کنم ...

من الان ۲۳ سالمه و یکی دو ماهه‌نماز و شروع کردم از زمانی‌که‌تکلیف شدم تا الان نماز نخوندم و اگرم خوندم کم بوده و ترک کردم روزه هم‌همینطور .الان‌به شدت‌پشیمونم و میخوام‌احکام‌دین و انجام‌بدهم و رعایت کنم، تکلیف نماز ها و روزهها و غسلهایی که به گردنم بوده چی‌میشه ؟ 

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭

و اگر در گذشته به‌کسی بدهکار‌بودی و الان‌در دسترس نیست ،و یا دل‌کسی و شکسته باشی و بازهم‌نباشه برای حلالیت تکلیف شرعی چیست؟

سلام‌عزیزم‌ممنون از‌اینکه وقت میذاری من‌چندتا سوال دارم ،متاسفانه نتونستم‌مرجع تقلیدی هم‌انتخاب‌کنم ...

سلام.احسنت به شما که شروع کردید به جبران گذشته.

شما اول باید یک مرجع انتخاب کنید و مرجعی که انتخاب میکنید باید اعلم باشه.تحقیق کنید در این باره از افراد عادل.

نماز و روزه و غسل و هر عبادتی که به گردن شما بوده رو باید قضا کنید.با برنامه ریزی انشاالله میتونید جبران کنید گذشته رو.

سلام.احسنت به شما که شروع کردید به جبران گذشته. شما اول باید یک مرجع انتخاب کنید و مرجعی که انتخاب ...

مرسی عزیزم ،از‌ کجا بفهمم چقدر نماز قضا و روزه قضا بر گردنمه؟ شیوه‌محاسبش؟

وای که چقدردنبال یه مسئله شرعی گذشتم جواب پیدانکردم😔

امکان داره حواب سوالموبدی؟

حکمی فردی که یه بیماری پوستی داره وروبدن ولباسش همیشه خون وزخم برانماز وضوچیه؟؟؟

(مرجه تقلیدم امام خامنه ای هست)

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
و اگر در گذشته به‌کسی بدهکار‌بودی و الان‌در دسترس نیست ،و یا دل‌کسی و شکسته باشی و بازهم‌نباشه برای ...

اگر بدهی مالی هست و دسترسی به طلبکار ندارید با اجازه مرجع به فقیر بدید مبلغ رو.

حق الناس رو باید حلالیت بگیرید.اگر شخص در دسترس نیست یا مفسده داره فقط توبه کنید.انشاالله خدا میبخشه.