2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

سلام

ببخشید وقتی یکی از خانمای فامیل میان خونمون برا دیدنی یا برا عیادت مثلا یه جعبه شیرینی یا چیز دیگه برامون میارن من همش با خودم میگم یعنی شوهرش راضی بوده که اینو آورده یا شوهرش در جریان هست به همین خاطر یا از اون نمیخورم یا بعداز خوردن عذاب وجدان میگیرم، میخواستم بپرسم که آیا این فکر من به جاست یا نه چون من نمیدونم به من ربطی نداره؟

یه روز خوب میاد  

عزیزم الان من همچنان خونریزی خفیف دارم هرروز،  از اخرین روز حیضم ده روز  حساب کنم بعدش بازم حیض بگیرم؟

واینکه هرروز شده چند قطره میاد  بعد ده روز حیض حساب میشه دیگه درستع؟

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو🌹

سوالم در مورد غیبت هست

من سعی در کنترل خودم دارم

اما خانواده و نزدیکان مثلا شاید همسر یا مادر با خواهر

با اینکه مدام میگم بخاطر خودتون غیبت نکنید

باز در حضور من حرفی میزنن یا مخاطبم قرار میدن

حین حرفشونم باز میگم ول کنین نگین

یا دیگه اصلا ب من‌نگید.

حکمش چیه چجوری دِینش رو از گردنم بردارم.

بسیار کم حرف شدم ارتباطم کم شه بخاطر ترس از گناه

ولی نزدیکانم رو نمیشه ترک کرد

جقدر بین حرفشون بلند شم‌ یا ترکشون کنم.

سلام ببخشید وقتی یکی از خانمای فامیل میان خونمون برا دیدنی یا برا عیادت مثلا یه جعبه شیرینی یا چیز ...

سلام.حق تفحص ندارید.

فکرتون اشتباهه و نابجا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم الان من همچنان خونریزی خفیف دارم هرروز،  از اخرین روز حیضم ده روز  حساب کنم بعدش باز ...

اگر عادت مشخصی دارید و خونریزی از ده روز گذشت،به تعداد روزهای عادت رو حیض بگیرید و باقی رو استحاضه.

این ده روز وسط رو استحاضه بگیرید و بعد از اون اگر خونریزی شرایط حیض رو داشت،حیض بگیرید وگرنه استحاضه است.

شرط حیض اینه که از سه روز کمتر نشه،از ده روز بیشتر نباشه و سه روز اول استمرار داشته باشه.یعنی ده دقیقه هم از داخل پاک نشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بانو🌹 سوالم در مورد غیبت هست من سعی در کنترل خودم دارم اما خانواده و نزدیکان مثلا شاید همسر ...

سلام

در غیبت شنونده هم مثل گوینده عقاب میکشه.اگر تذکر لسانی نتیجه نمیده به طریق دیگه ای نهی از منکر کنید.مثلا جمع رو ترک کنید یا بحث دیگه ای راه بندازید.نهایتا اگر نمیتونید کاری کنید و مجلس رو ترک کنید همین که در دل ناراحت باشید کفایت میکنه.

اگر عادت مشخصی دارید و خونریزی از ده روز گذشت،به تعداد روزهای عادت رو حیض بگیرید و باقی رو استحاضه. ...

عزیزم  خب من الان اونطور نیس که ده دقیقه هم پاک نشم ولی هرروز  شده چند قطره صبح یاشب خونریزی رو دارم،  بس بااین اوصاف نباید بعد ده روز حیض بگیرم؟  

ببخشیداهی میپرسم  میخام کاملا متوجه بشم  اشتباه نکنم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
عزیزم  خب من الان اونطور نیس که ده دقیقه هم پاک نشم ولی هرروز  شده چند قطره صبح یاشب خونری ...

استحاضه است.

استحاضه است.

ممنون

سلام یک کتاب هست که سوالات مختلف کودکان رو در سنین مختلف بیان کرده و جواب داده،اما الان اسمش در خاط ...

ا تو اعلانام نیومده الان گفتم سر بزنم تاپیک دیدم پاسخ دادین

دستتون درد نکنه 

بی زحمت اسم کتاب رو برام پیدا میکنید اگه مقدور هست

خدا خیرتون بده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بانو جان یه سوال دیگه

ما که تلفظ صحیح حروف رو بلد نیستیم مشکلی داره قرآن خونمونمون؟؟

مثلا یه حرفی تو فارسی یه جور هست تو عربی جور دیگه ولی ما فارسی بلدیم اون جوری میگیم

چه کار کنیم

معنیش عوض میشه؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ا تو اعلانام نیومده الان گفتم سر بزنم تاپیک دیدم پاسخ دادین دستتون درد نکنه  بی زحمت اسم کتاب ...

چشم خبرتون میکنم.

بانو جان یه سوال دیگه ما که تلفظ صحیح حروف رو بلد نیستیم مشکلی داره قرآن خونمونمون؟؟ مثلا یه حرفی ...

برای قرآن خواندن اشکالی نداره اما برای نماز حتما مخارج حروف رو رعایت کنید.

برای قرآن خواندن اشکالی نداره اما برای نماز حتما مخارج حروف رو رعایت کنید.

خدا خیرت بده عزیزم

پس یاد بگیرم چون نماز می خونم

ببین منظورم این هست میگن مثلا ث به عربی فلان جور تلفظ میشه اینجور چیزا رو میگم

بعد بیشتر مردم ما که بلد نیستن پس نمازامون غلط میشه یعنی