2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام بانوجان ببخشید من شوهرم مجبورم کرد ک مهریمو ببخشم و خودم اون زمان راضی ب این کار نبودم و الان ه ...

سلام کار ایشون شرعا و اخلاقا اشکال داره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس روزه بگیرید، اگر حالتون بد شد فقط در حد ضرورت بخورید و تا اذان مغرب امساک کنید.روزه هم بعدا قضا ک ...

ممنونم از پاسخ دهیتون عزیزم بله گرفتمو انجام دادم خداروشکر نیاز نشد چیزی بخورم 🤲🏻🙏🏻 

سلام بانوجان عباداتتون قبول عزیزم من دوساعت قبل از اذان مغرب پریود شدم امروز روز اولم حساب میشد یا ف ...

سلام عزیزم

هر بیست و چهار ساعت رو یک روز حساب کنید.یعنی اگر ساعت پنج امروز پریود شدید، تا پنج عصر فردا میشه یک روز

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یعنی اگه من راضی نباشم ایشون از نظر شرعی مدیونن؟؟گناهه؟؟

بله

سلام عزیزم

حکم اونی که نمیدونه دقیق چقد روزه طلب داره چیه؟‌

‌‌بخصوص اینکه چندتا از اون روزه ها هم با راه حرام(‌‌مثل خود.ارضایی)باطل شده باشه

اینم بگم که شرایط اطعام فقیر واینارو اصلا نداره

سلام عزیزم هر بیست و چهار ساعت رو یک روز حساب کنید.یعنی اگر ساعت پنج امروز پریود شدید، تا پنج عصر ف ...

آهان درسته ممنونم عزیزم من چون مشکل سقط هم دارمو تحت درمانم باید دقیق به دکترم بعدا بگم ممنونم عزیزم 🙏🏻 خیلی دعا کنید مارو ممنونتم 🙏🏻

سلام عزيزم 

توي جامعه اي ك الان زندگي ميكنيم شرايط با گذشته خيلي فرق كرده 

مثلا قبلنا طرف شرايط ازدواج داره الان نيس واقعا شرايطش 

هم از نظر مالي  هم از نظر اينكه ادمه مناسبت رو پيدا ميكني 

و هم از اين نظر ك خودت شايد هنوز تا ين ٢٥ سالگيم هنوز عاقل نشده باشي

راه حل براي جوونا چيه 

يا مثلا احترام گزاشتن و به بقيه بدي نكردن 

وقتي يه نفر اذيتت ميكنه ( مثلا يه نفر هميشه دخالت ميكنه تو زندگيت ) ( يا به ي نحوي مزاحمت داره برات )  تو جوابشو ميدي با پرخاش ميكني بهش  جوري ك به شدت ناراحت ميشع 

درسته ك تو ناراحتش كردي ولي پس اون مدت زيادي ك طرف اسيب رسونده چي 

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
برای دختر باکره بله.

اقاي نوري همداني توي كتابشون نوشته واجب نيس 

دختره ناباكره يني اگر ي نفر بهش تجاوز بشه و باكره نباشه نياز به احازه نداره؟

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

سلام.من چهارسال پیش ازدواج کردم.و توی جهیزیم که بردم همه چیز اعم از انواع مواد غذایی مثل مرغ ،گوشت،حبوبات،برنج یا مواد شوینده ،دستمال کاغذی و...همه چیز کامل بود.الان دارم جدا میشم.شوهرم زودتر رفته چیزهایی که خریده بوده برداشته.تلویوزیون و میزش و تلفن رو خریده بوده که برده.به جز این ها برنج و مرغ و گوشت و مواد غذاییای توی یخچال رو هم برده.ولی یه سری چیزا مثل حبوبات یا دستمال کاغذی یا شیره انگور و یه سری اقلام دیگه رو گذاشته و نبردشون.میخواستم بدونم بقیه این هایی که نبردرو بیاریم استفاده کنیم اشکالی نداره از نظر شرعی؟ضمن این که طلاهای منم که برام خریده بودن همرو برده.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

سلام بانوی بی نشان خوب هستید؟

من چندوقتی تو نی نی سایت خواننده خانوش بودم و تاپیک های شما رو دنبال کردم و تا حدودی با حوزه علمیه آشنا شدم و تصمیم گرفتم تو حوزه علمیه ثبت نام کنم دیپلم هم دارم که میرم سطح دو و اینو از تاپیک هاتون متوجه شدم که سطح دو پنج سال هست آیا میتونم این پنج سال رو حداقل یکسالش جهشی بخونم که بشه چهارسال؟

سلام بانو‌جان امیدوارم زودتر به سایت سر بزنید پیام منم ببینید عزیزم من همیشه پریودام نهایت ۷روز طول میکشید الان روز ۸م غسل کردمو روزه گرفتم یه ترشح کرمه خیلی کم رنگ دیدم اینکه غسلی نداره درسته؟ حتی اگه استحاضه هم باشه قلیله میشه درسته؟! چون هیچ یقینی به خون بودنشم ندارم اطمینان ندارم به خون بودنش همیشه هم نهایت پریودام ۷ روزه بوده بعد معذرت میخوام دو سه روز آخرم ترشحات قهوه بودو تموم میشد بعد غسل کردم دیگه ترشح کرم رنگ که غسلی نداره درسته؟! روزه بودمو ازونجایی که مرجع تقلیدم آقای سیستانی هستند ماه رو ندیدند ما فردا عید نداریمو باید روزه باشم ❤️❤️🙏🏻

سلام بانو‌جان امیدوارم زودتر به سایت سر بزنید پیام منم ببینید عزیزم من همیشه پریودام نهایت ۷روز طول ...

سلام وقتی یقین ندارید به خون بودن، غسل نمیخواد

2810