2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بانوی_بی_نشان   سلام عزیزم طاعات قبول🙏یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی رفتن پیش دعانویس گناهه؟؟؟جادوجمبل منظورم نیست مثلامیگن چشم خوردی یاترسیدی ازدعانویس دعابگیرمبخوام ببینم حکمش چیه؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

@بانوی_بی_نشان    

سلام عزیزم من همیشه پریودام 5 روزه ست یعنی دیگه پاکه پاکم ، ولی همش روز هفتم غسل می کنم ، می تونم روز 5 ام غسل کنم نماز بخونم ؟ 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
سلام روزه صحیحه،استحاضه بودید.اگر قلیله بوده برای هر نماز باید یک وضو بگیرید

سلام عزیزم

اگه کسی هربار موقع شروع حیض اول لک ببینه و بعد با فاصله یکی دو روز شروع شه اون لک خون حیض حساب نمیشه؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام عزیزم  اگه کسی هربار موقع شروع حیض اول لک ببینه و بعد با فاصله یکی دو روز شروع شه اون لک ...

سلام اگر استمرار نداره نه حیض نیست.استمرار یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نباشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
@بانوی_بی_نشان     سلام عزیزم من همیشه پریودام 5 روزه ست یعنی دیگه پاکه پاکم ، ولی همش ر ...

سلام

روزی که کامل پاک شدید و ترشحتون سفید شد غسل کنید

شما روز پنجم پاکید،چرا روز هفتم غسل میکنید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم لطف میکنی جوابمو بدی میخوام بدونم تو ایام پریودی دعا مثلا ایت الکرسی سوره ....واینا برای ...

سلام

خوندن قرآن و ادعیه در رمان حیض ایرادی نداره.فقط لمس قرآن و خوندن آباتی که سجده واجب داره حرامه

وضو مستجبه

حجاب لازم نیست

بله میتونید چندتا ذکر بردارید یا همزمان دوتا نماز رو بخونید.ضرری هم نداره

فرقی نمیکنه چندبار بخونید

@بانوی_بی_نشان   سلام عزیزم طاعات قبول🙏یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی رفتن پیش دعانوی ...

سلام

معلوم نیست کار این دعانویس ها به چه صورته،پس ترکش کنید

برای رفع چشم زخم و...از قرآن و ادعیه معتبر که در مفاتیح ذکر شده کمک بگیرید

سلام خون مردگی نجسه یا پاکه؟ لبم خون مرده شده بود مهر رو بوسیدم مهر نجس شده؟

سلام

خون مردگی که دیگه به اون خون نمیگند، پاکه

سلام اگر استمرار نداره نه حیض نیست.استمرار یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نباشه

ای داد

الان چطور حساب کنم تعداد روزایی ک فکرمیکردم حیصم و نماز نخوندم؟

روزه چی؟ باید کفاره اشونم بدم؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ای داد الان چطور حساب کنم تعداد روزایی ک فکرمیکردم حیصم و نماز نخوندم؟ روزه چی؟ باید کفاره اشونم ب ...

نماز و روزه ها رو قضا کنید.هر مقدار که یقین دارید بجا بیارید.اگر شک دارید بین مثلا ده روز یا دوازده روز،کمتر رو انجام بدید.

کفاره نداره

[QUOTE=135817418]سلام شماره دفتر آیت الله سیستانی رودارین؟[/QUOTE

سلام

02537741415

2810