2777
2789
البته دوسه تا دیگه هم گوشی نوکیا ساده از اون قدیمیها دارم

خوب آبجی یهو باهم عکساشو محبت کنید که خریداری بشه، چون هزینه پست باید بدم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله رفته

مرسی از صداقتتون

ال سی دیش مطمئنید سالمه؟

اگر اینطوره عکسشو برام تو تلگراام یا همینجا محبت کنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
مرسی کاکا  ولی الان پیشم نیستن از همین نوکیاهای ساده ان دیگه

مشکلی نداره

خریداری میشه

مرسی از صداقتتون ال سی دیش مطمئنید سالمه؟ اگر اینطوره عکسشو برام تو تلگراام یا همینجا محبت کنید

سلام من یه تبلت دارم ایسوس صفحش شکسته با شارژر و جعبه به درد تون میخوره یا فقط گوشی

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
گوشی های ساده رو چند برمیداری؟

مدلهاشو حداقل بفرمایید

چون سخته اینجوری قیمت دادن

سلام من یه تبلت دارم ایسوس صفحش شکسته با شارژر و جعبه به درد تون میخوره یا فقط گوشی

سلام

بکارم میاد 

مدلشو بفرمایید یا عکسشو تلگراام محبت کنید

سلام 5800 دارم نوکیا سالمه و روشن میشه کار میکنه

سلام

5800 اگه اون مدل لنسیه منظورتونه، متاسفانه ب کارم نمیاد بزرگوار

سلام منم یه ایفون فور دارم که سالمه سالم و اصلا تعمیر نرفته و هیچ مشکلی نداره در حد نو ^ چقدر برمیدا ...

سلام

فور خالی یا فور اس؟

2810