2777
2789

سلام

کاربر قدیمی men هستم،تاپیک قدیمم هست که لینکش رو پایین گذاشتم:

کارشناس الکترونیک و تعمیرکار سخت افزار هستم و عاشق تعمیرات تو شاخه تلفن همراه.
برای استفاده از قطعات، و یا تعویض اونها، نیاز به برد های مشابه هست که قطعات از روی اونها برداشته و جایگزین بشه.

هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه یا با محصولاتی که توی کانال تلگراامم به آدرس O2SHOMAL@ و برای فروش هست، معاوضه و ارسال بشه.

سامسونگ

نوکیا

موتورولا

هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام

Irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

گوشی ک کاملا سوخته باشه هم میخرین ؟؟؟😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله .چند تا داریم.سالم هم هستن.اما چون بز خری میکنن نمیفروشیم😁

منم دارم فقط اسپیکرش صداش کمه خاموشش کردم گذاشتم اونجا اما نمیفروشم چون مفت میخرن😁

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
منم دارم فقط اسپیکرش صداش کمه خاموشش کردم گذاشتم اونجا اما نمیفروشم چون مفت میخرن😁

اره والا.. شوهر میگه چیکارش داری.بذاز باشه.. یه روزی همین گوشی بدرد میخوره..😁

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
گوشی ک کاملا سوخته باشه هم میخرین ؟؟؟😐

سلام
بله

اگر منظورتون از سوختن، اون سوختن حریق نیست!  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام بله اگر منظورتون از سوختن، اون سوختن حریق نیست!    

گوشی خواهر افتاد تو اب و بعد چند ساعت گوشیو باتریش دراورده 😐😑

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چطوری میتونیم یه گوشی که کلی اطلاعات توشه ،و روشن نمیشه رو فروخت!

سلام

اگر معیوب هست که از قطعات استفاده میشه و اوراق

اگر سالم هست که خوب دست خودتونه

و مموری کارت رو خارج کنید

اگر معمولی و ساده هست ک خوب اطلاعات خاصب روشون ذخیره نمیشه

گوشی خواهر افتاد تو اب و بعد چند ساعت گوشیو باتریش دراورده 😐😑

مدل گوشی رو بفرمایید

عکس تو حافظه گوشی بوده

بیشتر اوراق میشن

یا روشن بشه هم ، حتما ریست میشن

گذشته از اونها به هر حال شخصا، چیزی رو ک برای خودم نخوام، برای دیگران هم نمیخوام.