هر گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه یا با محصولاتی که توی کانال تلگراامم به آدرس O2SHOMAL@ و برای فروش هست، معاوضه و ارسال بشه.
ن جدی بی شوخی فک میکنی 2 نصف شب پامیشم عکس گوشی بدم اوووو ولم کنن
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
چون علاقه دارم به این کار، تو منزل تعمیرات میکنم، و خوب چون مغازه ندارم که گوشی بیارن برای تعمیر یا استفاده از قطعات، به این صورت برای خودم، کارآفرینی میکنم.
مرسی
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤