2777
2789
عنوان

دختران متولد 82

3829 بازدید | 53 پست
سلام من با دخترم خیلییییییییییییی مشکلات دارم هر کی دخترش لجباز شده و اذیت می کنه تو رو خدا بیایید کمی بهم کمک کنیم و از راهنماییهای همدیگه استفاده کنیم .
من دو تا دختر دارم یکی 10 ساله کلاس چهارم و دیگری دو ساله و نیمه دختر بزرگم خیلییییییییییی بد شده دائما برای همه چی داد و بی داد راه می اندازه تا خواهرش دست به وسایلای مدرسش می زنه اونو کتک می زنه یا جیغای بنفش سرش می کشه تازگیها هم که من بهش می گم چرا این کارو می کنی چرا اون کارو می کنی سر منم داد می زنه و پرخاشگر شده همش می گه تو چرا به ابجی چیزی نمی گی همش به من می گی مراعات کنم خیلی کج خلق شده همش با همه دعوا داره هر چی بر وفق مرادش نباشه یا داد و بیداد می کنه یا گریه می کنه دارم دیوونه می شم حس می کنم دارم تو زندگی کم میارم. همیشه از بچگیم از دو چیز وحشت داشتم هر دوشم سرم اومد شوهر کردنو بچه دار شدن از همینش وحشت داشتم که تو زندگی وا بمونم و ندونم در برابر مشکلات چیکار باید بکنم
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا مال دوران بلوغه سعی کن خیلی بهش توجه کنی باهاش دوست باشی با هم بیرون برید برای نظراتش ارزش قایل شو سعی کنه درکش کنی و دوست داشتنت رو بهش ثابت کنی دختر منم 82 به دنیا اومده خیلی ماهه و مهربونه چون من خیلی دوسش دارم و مدام ابراز علاقه میکنم.......................
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
اگر خوب برخورد کنی خیلی خوب این دوران رو پشت سر میذاره و از این بحران دوران بلوغ آسیب نمیبینه خیلی براش احترام و ارزش قایل شو............................
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
راضیه جان بالاخره باید از یه جایی سروع کنم و کاری بکنم چون واقعاً هم خودم و هم دخترم در عذابیم نمی دونم چه رفتاری کنم و کی و کجا چه نوع برخوردی رو باهاش داشته باشم تا شخصیتش درست و خوب و خانم وار شکل بگیره مثل بچگیهای خودم سر خورده و بی اعتماد به نفس بزرگ نشه
می دونم ماله دوران بلوغه چون مادرم ندونست باهامون چه رفتاری داشته باشه به همین دلیل به دوستا و غریبه ها رجوع کردیم و مشکلاتمونو با مادر و پدر درمیون نذاشتیم بنابر این ندونستیم کی دوسته کی دشمن با هر بادی به یه طرف رفتیم حالا می خوام دخترم اینجوری بار نیاد و بهم اعتماد کنه و حرفاشو پیش غریبه ها نبره ولی بلد نیستم چیکار کنم می ترسم بهش زیاد رو بدم پر رو بشه و نتونم جلوشو بگیرم
رویا جون تو تاپیک دختران 80 هم برات نوشتیم.
نقطه شروع میتونه همین باشه که از این به بعد بیشتر بغلش کنی و بیشتر باهاش حرف بزنی تا یواش یواش فاصله ای که بینتون به وجود اومده کمتر بشه.
نمی خوام شعار بدم ولی واقعیت همینه که باید سعی کنیم با دخترامون مخصوصا تو این سن دوست باشیم.
میکس عکس به صورت آلبوم برای کوچولوهاتون فقط با 6 تومن.... به همراه 2 عکس که رایگان قاب میذارم براش

این قیمت رو فقط تا 20 اسفند انجام میدم...بفرمایید تو...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=392971
میلم بلوک شده..لطفا ایمیل ندید..
2810