2777
2789
عنوان

دختران متولد 82

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 53 پست
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=25-7-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

با این سرمایه گذاری از پوششهای بیمه ای از جمله فوت و نقص عضو و بیماری خاص و حادثه بهره مند شوید

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
به مناسبت فرارسیدن عید غدیر آتلیه بارداری و کودک ساقه گندم تخفیف ویژه ای برای کاربران نی نی سایت در نظر گرفته است.
آتلیه ساقه گندم با کادری مجرب مجهز به آرایشگاه هم میباشد.
(جهت رفاه حال مادران باردار آتلیه بدون پله و در طبقه همکف قرار گرفته است و عکاسی توسط بانو انجام میپذیرد )

قیمت های با تخفیف ویژه :
عکس 13 در 18 9000 تومان
عکس 16 در 21 11000 تومان
عکس 13 در 18 با شاسی 14000 تومان
عکس 16 در 21 با شاسی 16000 تومان

به مناسبت عید غدیر آتلیه ورودی در یافت نمیکند و تعداد عکس های گرفته شده محدودیت ندارد.
عکاس خانم میباشد

ادرس: ستاری جنوب - بلوار فردوس غرب -ورزی شمالی - ک دوم غربی - پ 20

تماس جهت هماهنگی : 09384465731

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما بچه های شما هم این قدر تکالیفشون زیاده؟ تو این روزای کوتاه پاییز راستش دلم خیلی واسه دخترم می سوزه! طفلکی هیچ وقتی برای تحرک و بازی نداره...همش مشق و پاکنویس و یادگیری پرسش....
تکدونه جون دختر منم تکالیفش زیاده....ولی بازیگوشه....اگه بشینه دوساعته تمومه....وسط مشقاش نمایشنامه بازی میکنه....شعر میخونه....جلوی آینه میرقصه...خخخخخخ
ولی درکل مدرسه های الان خیلی تکلیف میدن.....حالا تکلیفا جدا این خورده فرمایشا و تحقیقا و کارای عملیو موتدم کجای دلم بزارم
CafeMom Tickers
سلام خانوما منم دخترم ده سالشه اگه کلوپ زدین منم خبردار کنید ممنون
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
هههههه صباجون مال سنشونه.....انگار تو یه عالم دیگه سیر میکنن.....دختر من که تازه 2:30 میرسه خونه.....5به بعد شروع میکنه
دوستان اگه چندنفری جمع بشیم موافق باشید کلوپ بزنیم.....لطفا نظرتونو بگید.....میتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم
CafeMom Tickers
2810